Skip naar content

Partners

Index M

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Mennorode conferentiecentrum

Over Mennorode conferentiecentrum

Beschrijving en activiteiten

Medewerkers zijn essentieel voor uw onderneming. Hun ontwikkeling is de ontwikkeling van uw bedrijf. Omgeving, inspiratie, sfeer en faciliteiten zijn daarbij van groot belang. Mennorode conferentiecentrum™ biedt deze faciliteiten, middenin de natuur op een centraal gelegen locatie in de Veluwse bossen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij investeren in duurzame ontwikkelingen, met respect voor mens en milieu. Hiervoor zijn wij gecertificeerd met het gouden milieukeurmerk 'Green Key' en het 'Europees Ecolabel'

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
Nederland
0577 498 111

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Evenementen

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Mennorode biedt gratis Seminar Zorg aan

Mennorode confe... 16 april 2013
  - Partner nieuws
In het kader van de Dag van de Verpleging bieden Mennorode conferentiecentrum en Reliëf op 15 mei een gratis seminar voor zorgverleners aan.   Maatschappelijk relevant Al zes jaar organiseren Mennorode en Reliëf het gratis seminar voor zorgverleners. “Wij zien dat Mennorode een goede zakenpartner kan zijn voor de gezondheidszorg. Hierbij draait het niet in de eerste plaats om gewin, maar om het maatschappelijk relevant zijn voor verpleegkundigen.” zegt G.H. Eigenbrood, directeur van Mennorode.

Relatieborrel in De Luwte

Mennorode confe... 11 mei 2012
  - Partner nieuws
Duurzaam ondernemen is bij Mennorode geen ‘loze marketingkreet’, maar een beleving. Binnen de grenzen van een verantwoorde commerciële bedrijfsvoering is het uitvoeren van de juiste balans tussen mens en milieu onze leidraad, zowel binnen als buiten onze organisatie. 

Agenda

Seminar Zorg (gratis) mei 2014
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen