Skip naar content

Partners

Index M

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Meerlanden

Over Meerlanden

Beschrijving en activiteiten

Meerlanden werkt samen met bedrijven, gemeenten en bewoners aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Dit doen wij door de buurt schoon, heel en veilig te houden en door afval innovatief in te zamelen en te verwerken. Dat levert grondstoffen en energie op!

 

In 2010 is er een nieuwe verwerkingsinstallatie voor gft-afval in gebruik genomen. Deze vergistingsinstallatie levert na, vergisting en compostering, vijf nieuwe producten op, namelijk: compost, warmte, C02, water en groengas.

Op groengas rijden de wagens van Meerlanden klimaatneutraal, compost en C02 laten bloemen, planten, groente- en fruitplanten bloeien, warm water verwarmt de kassen in de tuinbouw en de veegmachines vegen de straten schoon met proceswater. Zo is de recyclingcirkel van gft rond!

 

Onze activiteiten: inzameling afvalstromen bij gemeenten en bedrijven, beheer milieustraten, verwerking gft-afval, ongediertebestrijding, gladheidbestrijding, inzameling bedrijfsafval, marktbeheer, straatreiniging, bedrijvenparkbeheer, beheer kringloopwinkel, rioleringswerken, beheer van de openbare ruimte en de levering van grondstoffen en energie.

 

Onze gemeenten: Aalsmeer, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout.

 

Onze locaties: milieustraat Heemstede, milieustraat Diemen, milieustraat Haarlemmermeer (Rijsenhout), milieustraat Lisse, milieustraat Hillegom, vuilafvoerbedrijf Duin- en Bollenstreek (Teylingen, kern Voorhout), Heemskerk Straatreiniging en Konstruktiewerken (Noordwijkerhout) en de Meerwinkel (Hoofddorp).

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Aarbergerweg 41
1435 CA Rijsenhout
Nederland
0297-381 777

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

250 t/m 500

Bedrijfstak

Facilitaire dienstverlening

Product / Dienst

Facilitaire diensten

Twitter

meerlanden

In de meivakantie naar de Recycle Garden in #Keukenhof? Download onze kortingsbon: http://t.co/jbBjLms2MG http://t.co/FEcreRpuXF

24 apr 2014 - 12:13
meerlanden

Meerlanden en gemeenten doen mee met Wecycle-actie na Koningsdag, info zie: http://t.co/KS59T4bfkm

24 apr 2014 - 09:01

Video

See video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen