Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Maatschappelijk Gemaakt

Over Maatschappelijk Gemaakt

Beschrijving en activiteiten

Permar presenteert het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) label ‘Maatschappelijk Gemaakt’. Een kwaliteitskeurmerk waarmee bedrijven een behoorlijke sprong kunnen maken richting hun doelstellingen qua duurzaamheid. Want hoe ingeburgerd het begrip ‘People, Planet & Profit’ tegenwoordig ook lijkt, vele organisaties hebben geen middelen of geen idee hoe ze deze ambitie vorm kunnen geven. Permar biedt een antwoord op deze vraag.

Als specialist in het ‘People’ aspect van MVO brengt Permar werkgevers en werknemers bij elkaar. Een stukje maatwerk waarbij de juiste medewerker op de juiste plek aan het werk komt. Inzet die extra aantrekkelijk wordt doordat de overheid het in dienst nemen van mensen met een arbeidshandicap stimuleert door middel van subsidies. Ervaring en expertise maken Permar tot het adres in de regio voor de detachering van medewerkers op het gebied van catering, schoonmaak, groenvoorziening, plantsoenonderhoud, verpakken, mailing en de productie van halffabricaten.

Al deze diensten en producten worden sindskort aangeboden met het label ‘Maatschappelijk Gemaakt’. Een garantie voor goede kwaliteit tegen gunstige tarieven. Daarbij zorgt Permar niet alleen voor gemotiveerde medewerkers, maar neemt het SW-bedrijf tegelijkertijd opleiding, ontwikkeling en welzijn van de medewerkers voor zijn rekening. Professionele begeleiding die vanuit de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) goedkoop kan worden aangeboden. Zo krijgt de factor ‘People’ prioriteit en vormt ‘Profit’ een logisch vervolg. Een manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen met een meerwaarde voor alle betrokken partijen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Horaplantsoen 2
6710 BJ Ede
NL
0610156990

Type organisatie

Maatschappelijke onderneming

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

MVO-adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen