Skip naar content

LNO drukkerij BV

Over LNO drukkerij BV

Beschrijving en activiteiten

MVO-visie LNO drukkerij

Voor LNO is MVO een proces waarbij de bedrijfsvisie verankerd wordt in alle bedrijfsprocessen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op het gebied van milieu (Planet), menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (People), op basis van continuïteit (Profit).

Op de drie genoemde onderdelen wil LNO waarden creëren: Planet: Milieuzorg (ISO14001); energiekeuze (m.b.v. SEI sinds januari 2009 inkoop uitsluitend groene energie); grondstoffenkeuze (bijv. FSC/PEFC-papier); keuzen m.b.t. hulpstoffen; streven CO2-neutraal; strikte scheiding van afvalstromen People: ARBO/RI&E certificering; grondstoffenkeuze (bijv. FSC/PEFC-papier); productiemiddelen (energieverbruik en milieubelasting), keuzen m.b.t. hulpstoffen Profit: rendement van de onderneming teneinde continuïteit te waarborgen; onderscheiding van concurrenten o.b.v. een duurzaamheidsprestatie en inspelen op de toenemende marktvraag naar duurzame middelen voor (bedrijfs-)promotie.

Duurzaamheidsaspecten van drukwerk: papier, inkt, vluchtige organische stoffen (IPA en reinigingsmiddelen), hulpstoffen, energie, milieuzorgsysteem, vergelijk met alternatieve communicatiemiddelen (internet), gescheiden afval(beheer)systeem, transport

Jaarplan LNO In 2010 willen we klanten en prospects bewust maken van de mogelijkheden om bij te dragen aan verbetering van het milieu. Hiertoe hebben we eind 2009 onze relaties middels een brochure geïnformeerd over FSC-gecertificeerd papier en zetten wij waar mogelijk FSC-papier in. In contacten met relaties en prospects brengen wij de mogelijkheden van duurzaam drukwerk steevast ter sprake. In 2010 willen wij onderzoeken in hoeverre ISO 26000 normering aan communicatie over MVO en het inkopen van duurzaam drukwerk door onze klanten kan bijdragen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Jannewekken 11
4301 HH Zierikzee
Nederland
0111-453535

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Uitgeverij

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen