Skip naar content

veld werkt

Over veld werkt

Beschrijving en activiteiten

Zijn er veranderingen of implementaties nodig op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Ontwikkelmanagement of Kwaliteitsmanagement, veld werkt denkt samen met de opdrachtgever mee en ontwikkelt daarvoor gericht de beste oplossingen.

Geen organisatie, bedrijf of instelling is hetzelfde en dat geldt ook voor de individuele vraag. Vanuit ervaring en kennis kunnen wij deze vraag omzetten in concrete doelstellingen waarmee er weer groei en focus ontstaat. Doordat wij alle kanten benaderen; cultuur van de organisatie, omgevingsfactoren, vraag vanuit de markt, leiderschapsstijl en teamcultuur, ontstaat er een doelgericht plan van aanpak. Door mee te kijken van buitenaf wordt er actief nagedacht over het waarom van de gehanteerde werkwijze, er ontstaan nieuwe idee├źn en worden [niet meer werkbare] patronen doorbroken. Daarvoor in de plaats bieden wij alternatieven en handvatten die groei en kwaliteit bevorderen.

Bewustwording is een belangrijk onderdeel van een verandering of implementatieproces. Het nut en waarom van een verandering moet duidelijk zijn en gedragen kunnen worden door iedereen, van hoog tot laag. Door alle medewerkers mee te nemen en mee te laten denken tijdens de op maat gemaakte trainingen van veld werkt, ontstaat er begrip en daardoor daad en draagkracht. Door aan alle touwtjes tegelijk te trekken verschuift het perspectief en worden veranderingen en implementaties succesvol.

veld werkt ontwikkelt op maat gesneden pakketten met een tijdsduur van 2 tot 3 maanden. Tijdens deze periode zijn wij actief aanwezig en coachen en trainen de leidinggevende en de teams. Wanneer de doelstellingen vanuit de analyse en het Plan van Aanpak zijn gerealiseerd houdt onze bemoeienis niet op. Wij houden graag een vinger aan de pols om zo kwaliteit te borgen. veld werkt organiseert netwerkbijeenkomsten voor onze klanten. Zie hiervoor het kopje Synergie en Samenwerken.

Onze pakketten zijn zeer scherp van prijs, geheel passend bij deze tijdsgeest. Verandering is nu voor iedereen binnen handbereik. Wij werken samen met de opdrachtgever en verbinden. Of dit nu een MVO traject van bijvoorbeeld een mkb bedrijf betreft, een Horeca bedrijf wat zich wil ontwikkelen richting de markt, teams in de zorg die vastgelopen zijn, er kwaliteitsvraagstukken liggen mbt ARBO en Milieu, veld werkt genereert groei en een duidelijke richting. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend analyse gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Jacob Reutenlaan 5
5281 sv Boxtel
Nederland
31411610572

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen