Skip naar content

KWA Bedrijfsadviseurs B.V.

Over KWA Bedrijfsadviseurs B.V.

Beschrijving en activiteiten

Als onafhankelijk adviesbureau helpt KWA Bedrijfsadviseurs B.V. bedrijven bij het ontwikkelen en realiseren van oplossingen die bijdragen aan het resultaat en de continuïteit van het bedrijf. Onze positie is helder: wij staan voor het bedrijfsleven en kiezen dus partij. Integriteit is voor ons geen discussiepunt. KWA is onderscheidend op de volgende punten: -Excelleren in tien kerncompetenties: duurzaamheid, arbo, bodem, energie, geluid, kwaliteit, lucht, milieu, veiligheid en water -Een betrouwbare, praktische kennis- en gesprekspartner voor het (technisch) management -Langdurige en professionele verbintenissen met onze relaties -Geen enkele verstrengeling met overheden of toeleveranciers

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Regentesselaan 2
3818 HJ Amersfoort
Nederland
033-4221300

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Industrie

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

KWA Bedrijfsadviseurs gaat samenwerking aan met Utrecht Sustainability Institute (USI)

KWA Bedrijfsadv... 7 november 2012
  - Partner nieuws
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt bij KWA, zowel door het ondersteunen van klanten bij de verduurzaming van hun organisaties, als intern door verantwoord te ondernemen vanuit de eigen organisatie.

KWA Bedrijfsadviseurs lanceert gratis Duurzaamheidscan op de Dag van de Duurzaamheid.

KWA Bedrijfsadv... 18 oktober 2012
  - Partner nieuws
Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Maar heeft u genoeg inzicht om duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen? Op de Dag van de Duurzaamheid lanceert KWA Bedrijfsadviseurs de Duurzaamheidscan. De scan is een praktisch instrument uitsluitend ontwikkeld voor bedrijven en haar locaties.  

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen