Skip naar content

KO assistent

Over KO assistent

Beschrijving en activiteiten

Je bent een (kleine en/of startende) ondernemer in de kinderopvang en je wil je vooral richten op je kindercentrum en klanten en niet op de bijzaken. Toch kom je er al snel achter dat er veel geregeld moet worden. Je wil je profileren met een goede vindbare website en met social media. De wet- en regelgeving is soms ingewikkeld. Je dient een up-to-date risico inventarisatie (RI) te hebben, je administratie dient op orde te zijn, net zoals je pedagogisch beleid en -werkplan. Je wilt je groepen anders indelen, maar je PKR (pedagogisch-medewerker-kind-ratio) klopt niet. Hoe ga je dat toch doen met het vierogenbeleid? Op personeelsgebied is het soms ook best ingewikkeld. Hoe coach je een medewerker die niet helemaal volgens jouw visie werkt? Hoe begeleid je je medewerkers zodat het ziekteverzuim vermindert? Misschien heb je zelf behoefte aan coaching. Kortom... zoveel vragen, zoveel onduidelijkheden, zoveel te doen. KO assistent ondersteunt en adviseert. KO assistent ook voor online marketing en je website. KO assistent kan ook (een deel van) de administratie uit handen nemen, zodat jij je handen vrij hebt voor het kindercentrum en de klanten.

Kinderopvang assistent, DE kinderopvang adviseur.

Kijk ook bij Estmedia: http://www.estmedia.nl Het andere bedrijf van Esther Boverhof.  


Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Bedevaartweg 29
3401 TT IJSSELSTEIN UT
Nederland
31648483917

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Estmedia_

http://t.co/zbDQRyEOAL

19 apr 2014 - 14:24
Estmedia_

Foutje... http://t.co/qU22Q3AC9Q

14 apr 2014 - 23:57

Video

Nieuws

KO assistent, nu ook uw adviseur op het gebied van online marketing

KO assistent 14 maart 2013
  - Partner nieuws
De bezuinigingen in de kinderopvang gaan onverminderd door. De klant heeft het voor het kiezen. Het is van groot belang om je organisatie te profileren, zodat de klant voor jou kiest. Maar hoe doe je dat?

Nieuw Bedrijf: Estmedia

KO assistent 7 december 2012
  - Partner nieuws
Per 1 januari start KO assistent met Estmedia. Estmedia verzorgt websites, webdesign, online marketing, social media strategie en -trainingen, wordpresstrainingen en strategiesessies voor kleine ondernemers. 

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen