Skip naar content

JobAccept

Over JobAccept

Beschrijving en activiteiten

JobAccept (werven in het kader van MVO) is een nieuwe vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking of handicap. De focus ligt op vacatures op MBO, HBO, HBO+ of WO-niveau voor de reguliere arbeidsmarkt. De vacaturebank is vrij te gebruiken door werkgevers en werkzoekenden.

Voor werkgevers: gratis vacatureplaatsing

Werven in het kader van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen. Dat doe je op jobaccept.nl. Vacatures en stageplaatsen worden gratis geplaatst voor een periode van standaard 30 dagen. Is de vacature nog niet ingevuld? Dan wordt de vacature gratis voor u verlengd. 

Een vacaturehouder kan een eigen account aanmaken en daaronder vacatures plaatsen en beheren. JobAccept biedt ook service hierin. Vacatures gemaild naar info@jobaccept.nl worden dezelfde dag geplaatst inclusief het aanmaken van uw eigen account.

Voor (toekomstige) werknemers: gratis registratie met pro-CV

Werkzoekenden en studenten kunnen zich gratis registreren op JobAccept en (na de korte registratie) hun CV en eventueel pasfoto uploaden. Alleen vacaturehouders met openstaande vacatures hebben inzicht in de CV-database met werkzoekenden en studenten. Op deze manier wordt je gevonden door relevante werkgevers / vacaturehouders.

Studenten met een beperking of handicap gezocht!

De vacaturebank heeft een missie: JobAccept informeert de reguliere arbeidsmarkt over wat er aan komt aan toekomstige werknemers met een beperking of handicap. De vacaturebank laat zien welke studenten wanneer en waarin afstuderen. Relevant voor de hr-strategie van werkgever of (corporate) recruiter. Tevens kan de werkgever/recruiter de CV van de student downloaden.

De Missie (delen mag!):

Laat zien wanneer jij vrij komt voor de reguliere arbeidsmarkt! Mail je gegevens naar info@jobaccept.nl:

 • - Op welke middelbare school, hogeschool of universiteit zit je?
 • - Waarin studeer je?
 • - Hoe lang duurt de opleiding en in welk jaar zit je?
 • - Wanneer verwacht je af te studeren (maand-jaartal)?
 • - Je volledige naam óf alleen je voornaam (mag ook fictief).
 • - Welke beperking of handicap heb je?
 • - Heb je al ergens stage gelopen? Zo ja waar?
 • - Heb je nog een stage nodig? Zo ja wanneer?
 • - Je e-mail adres, als je wilt dat werkgevers jou kunnen bereiken (niet verplicht).
 • - Een representatieve (pas)foto van jezelf
 • - Jouw CV

JobAccept is ervan overtuigd, dat studenten zichzelf én elkaar met deze pro-CV kunnen versterken naar de reguliere arbeidsmarkt. Daarbij is het relevant voor de HR-strategie van werkgevers en (corporate) recruiters. Doe je mee?

Kijk voor meer informatie op www.jobaccept.nl

JobAccept

Jolanda Peet 

telefoon/sms: 0619344135

e-mail: info@jobaccept.nl

www.jobaccept.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Iepenlaan 18
4233 HT Ameide
Nederland (+31)
0183 35 4212

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Personeelsdiensten

Twitter

JobAccept

Heb je een #beperking/handicap + bijna afgestudeerd? Laat de reguliere #arbeidsmarkt zien dat je eraan komt! http://t.co/F33Gf8jnU3 #student

16 apr 2014 - 09:17
JobAccept

#vacature (Assistent) Timmerman werklocatie Leek @gem_Leek http://t.co/HgCLohmKwg. Werven in het kader van #MVO People. #Wajong

14 apr 2014 - 12:37

Video

Nieuws

Werkzoekenden en studenten met een beperking of handicap zijn een vacaturebank rijker

JobAccept 15 augustus 2012
  - Partner nieuws
ZorgEnWelzijnVacatures.nl roept zijn vacaturehouders op om vacatures door te plaatsen op JobAccept. Vacaturehouders/werkgevers zijn van harte welkom op de nieuwe vacaturebank JobAcccept. Voorwaarde is wel dat de werkgever werft in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit betekent nieuwe mogelijkheden voor werkzoekenden en studenten met een beperking of handicap.

JobAccept is partner van Toegang voor Iedereen, een initiatief van Microsoft en Hemels van der Hart.

JobAccept 22 juni 2012
  - Partner nieuws
JobAccept is een vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een visuele, auditieve, fysieke of autistische beperking of handicap. De focus ligt op MBO-HBO+/WO niveau, reguliere arbeidsmarkt. JobAccept sluit echter niet uit. Daarbij werken wij graag samen.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen