Skip naar content

Jansma Drachten B.V.

Over Jansma Drachten B.V.

Beschrijving en activiteiten

Jansma Drachten is een allround aannemersbedrijf gespecialiseerd in de disciplines infra, milieu, bouw en planontwikkeling.

Jansma Drachten heeft jarenlange ervaring met infrastructurele projecten. Rioleringswerkzaamheden, grondwerk en de aanleg en onderhoud van asfalt-, klinker- en betonverhardingen, behoren tot de dagelijkse praktijk.

Ook het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden is één van de kernactiviteiten. Naast civiele betonbouw is Jansma ook uw partner voor utiliteitsbouw en restauratie- en renovatiewerkzaamheden. Door ISO 9001, VCA**, FSC en CO2-Prestatieladder niveau 5 certificaten, is er nu en in de toekomst garantie voor kwaliteit en duurzaamheid.

Jansma Drachten is niet alleen een allround wegenbouwbedrijf, maar ook gespecialiseerd in milieutechniek. Specialisten kunnen u adviseren en begeleiden bij o.a. (water)bodemonderzoeken, saneringen en partijkeuringen.

Naast de disciplines infra, bouw en milieu bent u ook voor planontwikkeling aan het juiste adres. Jansma Projectontwikkeling biedt het totale pakket, van ontwikkeling tot verkoop.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

De Bolder 1
9206 AM Drachten
nederland
0512 - 33 40 70

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Bouw

Product / Dienst

GWW

Twitter

JansmaDrachten

RT @vrijbaan: Ook al kunnen fietsers haast niet wachten, fietspad Warten Leeuwarden nog niet open. http://t.co/YP7w6Ta0bp http://t.co/Azj9V…

15 apr 2014 - 11:02
JansmaDrachten

RT @Beddoloog: @polfryslan Bedankt voor de waarschuwing! We zijn aan asfalt toe maar vragen liever @JansmaDrachten ... #vertrouwdadres :-)

11 apr 2014 - 13:46

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen