Skip naar content

Jacques bureau voor grafische vormgeving

Over Jacques bureau voor grafische vormgeving

Beschrijving en activiteiten

Jacques is een bureau dat ontwerpt en adviseert op het gebied van grafische vormgeving, desktop publishing (dtp) en webdesign. Van brochure tot jaarverslag. En van complete huisstijl tot website. Jacques is uw creatieve partner als het gaat om no-nonsense design.

Een kleine flexibele partij die u van A tot Z begeleidt. Zodat u effectief met uw doelgroepen kunt communiceren. En omdat Jacques een uitgebreid netwerk van specialisten heeft kan het een compleet traject bieden. Inclusief communicatieadvies, fotografie, tekst, webdevelopment of dvd productie. En natuurlijk altijd zo duurzaam mogelijk.

Van concept tot productie
Juist door zijn brede ervaring is Jacques in staat u tijdens het hele traject van idee tot uitvoering bij te staan. Ook de drukwerkbegeleiding van uw product neemt hij u graag uit handen. Jacques komt met originele ideeën en oplossingen. Neemt nooit genoegen met een gemiddeld resultaat. En is pas tevreden als u het bent. 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Nijverheidstraat 4E
3144 CL Maassluis
Nederland
010 59 127 67

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Ontwerpdiensten

Twitter

bureaujacques

@tonvanzeijl @bureaujacques Wel je achternaam verkeerd gespeld. sorry :-(

26 mrt 2014 - 11:41
bureaujacques

Leuke ontbijtsessie vanochtend bij #Rijnmondbc met presentatie van Ton van Zijl Photodesign.

26 mrt 2014 - 10:02

Video

Nieuws

Cradle to Cradle A4 printpapier

Jacques bureau ... 6 maart 2013
  - Partner nieuws
Sinds enige tijd levert Jacques bureau voor grafische vormgeving A4 wit printpapier van Océ in samenwerking met Van Gansewinkel. Het papier is geheel cradle to cradle geproduceerd. 100% gerecycled! U kunt een doos (5 pakken) aanschaffen voor € 41,25 excl. btw en verzendkosten. Een los pak à 500 vel A4 mag ook: € 9,15 excl. btw en verzendkosten. voor meer informatie: www.jacques.nu

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen