Skip naar content

Partners

Index H

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Hoogendoorn Maritieme betimmeringen en interieurbouw bv

Over Hoogendoorn Maritieme betimmeringen en interieurbouw bv

Beschrijving en activiteiten

Hoogendoorn behoort al 50 jaar tot één van de meest vooraanstaande scheepsbetimmeraars en interieurbouwers in Nederland. Momenteel wordt de directie gevoerd door de heer Dick Hoogendoorn en is het bedrijf toonaangevend in maritieme-, binnenvaart- en interieurbouwprojecten.

Met 120 professionele en gedreven mensen is Hoogendoorn MBI in staat om projecten op adequate wijze en met de meest mogelijke zorg te realiseren. Alle facetten van het interieurbouwproces vinden plaats onder één dak in Werkendam. Hoogendoorn is als bedrijf FSC, VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Momenteel wordt tevens gewerkt aan certificering voor ISO 14001.

De kracht van Hoogendoorn vindt u terug in onze projecten. Zowel exclusief maatwerk als seriematige productie is mogelijk. Bij projecten bieden wij ook de mogelijkheid van turnkey-oplossingen.
Wat uw wensen ook zijn, met Hoogendoorn bent u verzekerd van een flexibele en perfecte vertaling van uw wensen. U vindt Hoogendoorn interieurs terug in de meest uiteenlopende branches zoals maritieme branche, binnenvaart, luchtvaart, retail-branche, automotive branche, horeca, onderwijs, kantoren, zorgsector, overheid en particulieren.
Als vooruitstrevend bedrijf hechten wij grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen door een milieubewuste wijze van produceren, maar ook door het actief ondersteunen van goede doelen en het motiveren en (bij-)scholen van onze medewerkers.

 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Beatrixhaven 35
4251 NK Werkendam
Nederland
0183 308383

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Bouw

Product / Dienst

Woning- kantoorinrichting

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

See video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen