Skip naar content

Partners

Index H

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Het GOED BV

Over Het GOED BV

Beschrijving en activiteiten

Het GOED is een landelijke kringlooporganisatie waarbij twintig kringloopbedrijven zijn aangesloten. Het GOED zet zich samen met gemeenten en partners in voor werkgelegenheid en meer hergebruik van goederen.

Het GOED BV behartigt de milieu- en bedrijfseconomische doelstellingen en Stichting Het GOED behartigt de werkgelegenheidsdoelstellingen. Onze formuleteams Finance & Control, Start & Beheer, Winkelinrichting en Communicatie & Vormgeving bieden ondersteuning aan de vestigingen en franchisenemers. Het GOED Participatie BV participeert met andere partners, zoals geprivatiseerde reinigingsdiensten of sw-bedrijven in kringloopbedrijvigheid.

Wij staan open voor alle vormen van samenwerking ter verbreiding en verbetering van onze formule. Voor uitbreiding van ons netwerk zoeken wij samenwerkingsverbanden* met collega kringloopbedrijven, gemeenten, reinigingsdiensten, uitvoeringsinstellingen en Sociale Werkvoorzieningbedrijven. Betaalde krachten van Het GOED maken het mogelijk werknemers die meer begeleiding vragen, een nuttige werkplek te geven

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Randweg 25 B
8304 AC Emmeloord
Nederland
0527 656466

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

100 t/m 250

Bedrijfstak

Detailhandel

Product / Dienst

Warenhuis

Twitter

HetGOED

RT @MarisHoornstra: #Ipad of #Iphone hoes, gemaakt van stuk leer, van bijv. oude tas of bankstel van @HetGOED #creatief #hergebruik #diy ht…

16 apr 2014 - 17:27
HetGOED

Envelop met 900 euro terug bij echtpaar uit Geldrop http://t.co/cmfHkIdJCT

14 apr 2014 - 20:38

Video

Nieuws

Het GOED is gecertificeerd in trede 3 van de Prestatieladder Sociale Ondernemen

Het GOED BV 28 november 2012
  - Partner nieuws
In september 2012 heeft Het GOED voor haar vestigingen een certificaat mogen ontvangen volgens de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De prestatieladder kent naast een aspirant status, drie niveaus.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen