Skip naar content

Partners

Index G

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Groveko b.v.

Over Groveko b.v.

Beschrijving en activiteiten

35 jaar geleden gestart als service gerichte groothandel in hygiënesystemen en uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland. Groveko b.v. heeft zich toegelegd op import en handel in producten voor schoonmaken en persoonlijke hygiëne, waarbij MVO hoog in het vaandel staat. Groveko is  ISO14001 gecertificeerd en er wordt gewerkt conform ISO26000 normen. Sinds 2010 werkt Groveko CO2 neutraal/ klimaat neutraal.

 

Naast dealerschappen van bekende A-merken importeert Groveko eigen private label lijnen, welke prijstechnisch voor u interessant kunnen zijn. Onze doelstelling is uw totaalleverancier te zijn, waarbij we uw organisatie helpen met de beste oplossingen voor uw hygiënevraagstukken en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

 

In 2008 en 2010 zijn door overname's een breed pakket disposables, absorptiematerialen en werkkleding toegevoegd aan het assortiment. Interessant is de lijn werkkleding die voorzien is van het Fair trade keurmerk en het Max Havelaar keurmerk. Deze kleding komt duurzaam tot stand volgend de MVO principes.

 

Kortom:  Groveko is uw  partner als het gaat om hygiene artikelen en disposables! 

 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Maxwellstraat 49
6716BX EDE
Nederland
0318-632185

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Groothandel

Product / Dienst

Schoonmaakmiddelen

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen