Skip naar content

Greenjobs Nederland

Over Greenjobs Nederland

Beschrijving en activiteiten

Onze groene, duurzame vacaturebank is een portal waar bedrijven en organisaties die een bijdrage leveren aan een schonere en betere leefomgeving op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hun vacatures kunnen plaatsen en zich ook anderszins kunnen profileren om in contact te komen met kandidaten die daarbij aansluiten.

Zo begeleiden wij werknemers in het proces hun persoonlijke ambities waar te maken bij bedrijven die duurzaam ondernemen. Het is onze missie om werknemers en werkgevers met hetzelfde bewustzijn voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij elkaar te brengen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Industrieweg 5a
5262GJ Vught
Nederland
073-7410003

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Personeelsdiensten

Twitter

Groene_Banen

#Duurzaam_Bedrijf Prius-accu’s van Toyota-dealer slaan zonnestroom op: Toyota-dealer Louwman in Den Haag heeft... http://t.co/GGpoYaO7TD

18 apr 2014 - 16:30
Groene_Banen

#Duurzaam_Bedrijf Start-up Nerdalize verwarmt uw huis met een computer: Datacentra genereren veel restwarmte ... http://t.co/ZVYz3YrHji

18 apr 2014 - 09:24

Video

Nieuws

Herstart van Greenjobs Nederland

Greenjobs Nederland 25 maart 2012
  - Partner nieuws
Nadat Greenjobs Nederland in 2008 haar activiteiten had opgestart werd ook zij overvallen door de onvoorziene economische ontwikkelingen. Er moesten binnen de moedermaatschappij HWM Beheer BV keuzes gemaakt worden, waarbij besloten werd om de activiteiten van Greenjobs voorlopig tot een minimum te beperken.   Begin 2012 werd besloten om de bedrijfsactiviteiten met nieuw élan op te pakken met een zeer gemotiveerd "Greenjobs Team" dat momenteel druk doende is om Greenjobs.nl weer op de (Internet)kaart te zetten.  

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen