Skip naar content

Partners

Index G

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Greencode

Over Greencode

Beschrijving en activiteiten

Greencode is een nieuw informatie- en interactieplatform. Het brengt duurzaamheid en mvo in gebouwen en organisaties op een vooruitstrevende manier in beeld. Vanaf nu kunt u op uw locatie(s) aan uw klanten, gasten en bezoekers laten zien wat in uw gebouw duurzaam is en wat uw organisatie doet op het gebied van mvo.

 


Hoe Greencode uw duurzaamheid in beeld brengt

Uw gasten zien in uw gebouw het Greencode logo en scannen met hun smartphone de QR-code in het logo. Vervolgens lezen ze op hun smartphone alle duurzaamheidsinformatie over uw gebouw of de specifieke ruimte waar ze op dat moment staan. Overzichtelijk gerangschikt in vijf categorieën: gebouw, energie, interieur, mobiliteit en organisatie. Via de infopagina komen ze eenvoudig in contact met de duurzame leveranciers die in het project hun bijdrage hebben geleverd.

 

Geen eisen, want Greencode is géén certificering!

Greencode is géén certificering en niet bedoeld om u de maat te nemen. Greencode brengt eenvoudigweg in beeld wat u op dit moment al doet. Het maakt niet uit of dat veel of nog weinig is. Bent u al gecertificeerd, dan is Greencode de ideale manier om aan uw klanten, bezoekers en gasten te laten zien wat uw certificering exact inhoudt. Bent u niet gecertificeerd, dan is Greencode een uitstekend alternatief. 

 

Nieuwe klantcontacten voor duurzame leveranciers

Behalve voor gebouwen is Greencode ook bedoeld voor duurzame leveranciers. Bent u die leverancier van warmtepompen, zonnepanelen, isolatie, natuurlijke ventilatie of een duurzaam interieur? Of bent u die architect of bouwer die streeft naar een minimale milieu-impact of dat installatiebedrijf dat dagelijks werkt aan het terugdringen van energieverbruik? Dan is Greencode de manier om uw werk nu eindelijk eens op locatie voor iedereen in beeld te brengen. En om daarmee de weg te vinden naar nieuwe klanten. Maak uw eigen mobiele Greencode website en meld uw duurzame projecten aan.

 

Wilt u meedoen? Maak gebruik van het Introductieaanbod 2012.

 

Laat duurzame vooruitgang zien!

Wij van Greencode vinden dat elke duurzame vooruitgang een stap in de goede richting is. En dat je dat als organisatie mag laten zien. Klanten, gasten en bezoekers van gebouwen kunnen nu eenmaal niet ruiken dat er zonnepanelen op uw dak liggen. Greencode zorgt dat duurzame leveranciers in contact komen met hun toekomstige klanten, zodat nòg meer bedrijven in Nederland gaan kiezen voor duurzame oplossingen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Lage Landenlaan 48
7325 SH Apeldoorn
NL
0623 803 640

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Reclamediensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Greencode zoekt duurzame bedrijven voor pilot

Greencode 7 februari 2012
  - Partner nieuws
Greencode is een nieuw informatie- en interactieplatform.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen