Skip naar content

Partners

Index G

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Grand Catering

Over Grand Catering

Beschrijving en activiteiten

 

Door bijzonder vormgegeven en awardwinning partycatering aan te bieden in combinatie met het bewust omgaan met productiemiddelen zijn we gevormd tot wat het nu is. We blijven trouw aan onze visie dat wij het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers. We zijn een jong bedrijf dat een constante groei vertoont in omzet en relaties, open staat voor kritiek en daar graag lering uit trekt. Een club mensen in ontwikkeling, die vanuit meerdere perspectieven gezamenlijk tot een visie komt en daarmee één doel wil bereiken: Het verschil willen uitmaken voor de opdrachtgever! Tevens delen wij onze aanwezige expertise van producten, service en kwaliteit met onze opdrachtgevers, jonge talenten uit de wereld van het eten en drinken en leveranciers van bijzondere producten.

Grand Catering Daagt Uit!
Daagt uit betekent voor ons dat we elke dag weer onszelf, onze opdrachtgever en haar gasten prikkelen, inspireren en verleiden om tot vernieuwende en/of verrassende denkbeelden en uitvoeringen te komen. Hierin bestaan geen grenzen, juist niet! Want is een grens eigenlijk niet een stille wens om verder te gaan? Om jezelf en anderen te kunnen overtreffen? De grootste uitdaging ligt dus bij jezelf. Laat kaders los, geef gedachtegoed en creativiteit de ruimte, spoor jezelf en anderen aan en durf te stimuleren; de antwoorden en reacties volgen dan vanzelf. De grootste uitdaging ligt in... precies: het ervaren er van. En dan komt als vanzelf een nieuwe uitdaging op je pad.
Klik hier voor meer informatie.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Twentehaven 1
3433 PT Nieuwegein
Nederland
0302849191

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Horeca & evenementen

Product / Dienst

Catering

Twitter

GrandCateringNL

Dank!! Leuk om te horen! "@SkannaBasics070: @FemkeVrij @GrandCateringNL Ziet er heel leuk uit, mooi Hollands tintje!"

17 apr 2014 - 17:03
GrandCateringNL

RT @FemkeVrij: Mooi event voor @Deloitte gisteren met Hollands tintje @GrandCateringNL http://t.co/rGBNYWIuoi

17 apr 2014 - 16:14

Video

Nieuws

'Buitengewoon in het land' onthult unieke locaties voor diners

Grand Catering 26 maart 2012
  - Partner nieuws
Tijdens de zomermaanden trekt ‘Buitengewoon in het land’, het unieke restaurant zonder muren, voor de tweede maal door Nederland. De nieuwe locaties waar ‘Buitengewoon in het land’ neerstrijkt zijn inmiddels bekend: middenin de natuur van de Oostvaardersplassen, op het dak van een Amsterdamse stadsboerderij, tussen de Baambrugse biggen op de Lindenhoff en te midden van druivenranken in een Zeeuwse wijngaard...lees meer

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen