Skip naar content

Partners

Index G

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Good & Green Guides

Over Good & Green Guides

Beschrijving en activiteiten

Good & Green Guides, de groene 'Lonely Planet'

De enige maker en uitgever van duurzame reis- en stedengidsen ter wereld met biologische restaurants, milieuvriendelijke hotels, fairtrade winkels, duurzame mode en cosmetica, 2e handswinkels, yoga studios, vrijwilligerswerk, goede doelen organisaties en 16 andere soorten organisaties.

 

Internationaal

Edities beschikbaar voor onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Holland en Londen. Gidsen worden uitgebracht in boekvorm (320 pagina's), eBook en als App voor de iPhone. Te verkrijgen in alle boekhandels in Nederland en Londen. Ook via www.bol.com, www.amazon.co.uk en www.waterstones.com.

 

Hoge kwaliteit

Alle informatie wordt door opgeleide lokale studenten en vrijwilligers volgens een unieke methode onderzocht en gecontroleerd door lokale specialisten op het gebied  van duurzaamheid. Een deskundige eindredactie, lokale fotografen en native speakers maken er een prachtige uitgave van met uitklapbare kaarten en bijzondere inleidingen. Op FSC-gecertificeerd papier en klimaatneutraal geproduceerd via het Fair Climate Fund. Echt good & green dus. Een onmisbare gids voor de bewuste consument en een uniek relatiegeschenk voor bedrijven. 

 

Gids, eBook, App en straks ook... Online!

Dit jaar gaat Good & Green Guides aan de slag met een editie voor New York en zal er een nieuw online platform geintroduceerd worden voor Nederland, Londen en New York. Hiermee wordt het voor duurzame ondernemers en bewuste consumenten nog makkelijker om elkaar te vinden en tot meer zaken te komen. Consumenten kunnen gratis de nieuwste groene adresjes en evenementen in hun buurt vinden, delen, liken en reviewen. Maar er kan ook besteld en gereserveerd worden. En nog mooier: de duurzame ondernemers kunnen hun doelgroep veel directer benaderen met de nieuwste producten en aanbiedingen bekend maken. Meer informatie: http://www.kickstarter.com/projects/163569414/good-and-green-guide-new-york-new-york-like-you-ne.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Tiendweg Oost 21
2941 BV Lekkerkerk
Nederland
06-14151951

Type organisatie

Maatschappelijke onderneming

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Toerisme, recreatie en sport

Product / Dienst

Toerisme

Twitter

haroldggg

I just supported Sophie. Simple. Every child deserves a great youth. @HetVergetenKind http://t.co/lZxo0Nzcpl

15 apr 2014 - 07:32
haroldggg

Next comprehensive, objective & policy neutral assessment of climate change requested by world's governments in 2021 http://t.co/67NK4btoCs

14 apr 2014 - 06:23

Video

See video

Nieuws

Good & Green Guides helpt duurzame bedrijven hun doelgroep en omzet te vergroten

Good & Green Guides 18 februari 2013
  - Partner nieuws
Dit jaar zal Good & Green Guides een nieuw innovatief online platform lanceren die het voor duurzame bedrijven makkelijker maakt om meer klanten te vinden en hun omzet te vergroten. Veel bewuste consumenten weten vaak niet wat duurzame producten zijn en waar ze in hun buurt te verkrijgen zijn. Hierdoor lopen verantwoorde ondernemers die het toch al zo druk hebben, veel kansen mis.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen