Skip naar content

Partners

Index E

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Eurocon Management Consultants B.V.

Over Eurocon Management Consultants B.V.

Beschrijving en activiteiten

Eurocon Management Consultants is een adviesbureau, gevestigd in Twente maar met een werkgebied zowel binnen Twente als daarbuiten. We richten ons voornamelijk op het Midden en Klein Bedrijf (MKB). We zijn gespecialiseerd in advies op het gebied van subsidies, begeleiding bij certificeringstrajecten en  International Business (Matchmaking).

 

Wij bieden dus o.a. ondersteuning bij implementatie van managementsystemen die meestal ook gecertificeerd worden. Voorbeelden zijn: ISO 9001, ISO 14001, VCA, ISO 26000 (zelfverklaring), de MVO- en CO2-Prestatieladder, FSC en ISO 27001. Implementatie van MVO in de bestaande bedrijfsvoering van de organisatie is daarmee een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

 

Eurocon is eveneesn gespecialiseerd in adviestrajecten op het gebied van International Business. Zo voert Eurocon in opdracht van Agentschap NL/EVD matchmaking trajecten uit tussen Nederlandse bedrijven en bedrijven uit ontwikkelingslanden. Mede vanuit deze rol hebben we ook veel ervaring met aanvragen en begeleiden van PSI-subsidie,  waarbij het gaat om investeringstrajecten van Nederlandse MKB-ers in opkomende markten.

 

De combinatie van MVO-advies en de begeleiding bij internationale projecten maakt dat we ook betrokken zijn bij de internationale MVO-aspecten van het ondernemen. Per 1 april 2012 biedt MVO Nederland MKB-ers de mogelijkheid om hun internationale MVO-activiteiten op te pakken met behulp van de IMVO-voucher. Daarmee kan extern advies worden gevraagd over hoe de organisatie het beste haar IMVO kan inrichten. Eurocon is vanwege haar unieke combinatie op gebied van MVO-advies en International Business uitstekend in staat om MKB-ers te helpen bij het aanvragen en uitvoeren van de IMVO-voucher.  

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Nijverheidstraat 39
7581 PV Losser
Nederland
0535388485

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Eurocon ideale partner voor uitvoering IMVO-voucher

Eurocon Managem... 16 april 2012
  - Partner nieuws
MVO Nederland heeft de IMVO-voucher ontwikkeld (lancering op 1 april 2012) om maatschappelijke activiteiten richting de keten te stimuleren. Een voucher kan worden aangevraagd voor advies over IMVO (Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), specifiek voor de verbetering van arbeidsomstandigheden, de mensenrechtensituatie en het milieubeleid bij de directe of indirecte handelspartners in Afrika, Latijns Amerika, Aziƫ of Oost Europa van de aanvrager. De aanvrager dient partner te zijn van MVO Nederland.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen