Skip naar content

21 Groep

Over 21 Groep

Beschrijving en activiteiten

21 Groep is een platform waarin mensen hun competenties optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen om de doelstellingen van het bedrijf……..continuïteit, maatschappelijk verantwoord, plezier in het werk, positief imago....... en henzelf te realiseren. Persoonlijke en professionele ontwikkeling moeten hand in hand gaan met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Het creeëren van een veilige werkomgeving is daarbij een basisvoorwaarde. Kernthema’s voor ons personeelsbeleid zijn transparantie, ondernemerschap, ontwikkeling en plezier in het werk.

21 Groep is een samenwerkingsverband van bedrijven die hun continuïteit waarborgen door samenwerking, onderlinge synergie, technische know-how en relatie met de opdrachtgever.

21 Groep streeft ernaar om een professionele en kwalitatief hoogstaande technische dienstverlener te zijn zowel vanuit het gezichtspunt van de klant als van de medewerkers.

21 Groep realiseert deze doelstellingen op een financieel dusdanige basis dat de continuïteit van het bedrijf nimmer in het gevaar komt.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Mr. F. J. Haarmanweg 38
4538 AS Terneuzen
Nl
0115 649121

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Bouw

Product / Dienst

Installatie

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen