Skip naar content

Partners

Index E

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Ecowave b.v.

Over Ecowave b.v.

Beschrijving en activiteiten

Wat gebeurt er met de oude mobieltjes en tablets binnen uw bedrijf?

Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor de verwerking van uw afgeschreven mobiele telefoons, tablets en notebooks? Een partner die er ook voor kan zorgen dat achtergebleven data op de juiste wijze wordt verwijderd? Iemand die u de zorg uit handen neemt en rekening houdt dat het past binnen uw “Corporate Social Responsibility” programma?

Of het nu gaat om één product, enkele tientallen of duizenden toestellen: Ecowave biedt concepten op maat om de stroom op een verantwoorde wijze te reguleren. We bieden zowel oplossingen voor eenmalige, als voor structurele retourstromen. Altijd gericht op duurzaamheid en natuurlijk 100% veilig.

Milieu
De producten worden met de grootste zorg verwerkt conform de Europese richtlijnen. Gestreefd wordt naar hergebruik van het hele product of onderdelen daarvan. Anders worden de producten volledig gerecycled om zo de kostbare grondstoffen terug te winnen voor hergebruik in nieuwe producten. Zo bent u er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen.

100% veilig
Natuurlijk is het belangrijk dat alle (bedrijfsgevoelige) data van de toestellen volledig wordt verwijderd. Ecowave biedt hiervoor diverse opties aan. Naast de standaard mogelijkheden van het terugzetten naar fabrieksinstellingen tot het gebruik van gecertificeerde tools (o.a. door NATO gebruikt) om de data te verwijderen, waarvan u per toestel een certificaat ontvangt.

Werkwijze
Samen met u bespreken we de huidige situatie en maken we een voorstel waarbij rekening wordt gehouden met de integratie binnen uw eventuele “Corporate Social Responsibility” programma.

  • Conform de WEEE richtlijnen van de Europese Commissie.
  • Gedetailleerde rapportage en track- en trace faciliteiten.
  • Marktconforme vergoedingen voor uw gebruikte toestellen.
Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Brugstraat 153
6131 AC Sittard
Nederland
046-4580889

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Elektronica

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen