Skip naar content

Partners

Index E

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

ECOdrive B.V.

Over ECOdrive B.V.

Beschrijving en activiteiten

Sinds 1997 ontwikkelt ECOdrive innovatieve en hoogwaardige producten voor de automotive branche. ECOdrive wil wereldwijd een toonaangevende speler worden in duurzame actieve fleetmanagementtoepassingen die veilig, economisch en ecologisch rijgedrag bevorderen. Duurzaamheid, doelmatigheid en inventiviteit lopen als een rode draad door de ambities van ECOdrive.

ECOdrive is een intelligente rijgedragstimulator die op uw specifieke omstandigheden kan worden afgestemd. Uniek aan deze techniek is dat de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling kunnen worden aangepast. Het resultaat? Uw chauffeurs rijden rustiger en dus veiliger. Met ECOdrive wordt er optimaal gebruikgemaakt van het motorvermogen van het voertuig. De ECOdrive geeft sturing aan uw vermogen en draagt zorg dat er alleen meer vermogen wordt geleverd op de momenten dat het nodig is.

Met de ECOdrive kiest u voor beheerst en gecontroleerd rijgedrag. De ECOdrive werkt samen met het elektronische gaspedaal in uw voertuig. Bestuurders met een incorrecte beheersing van het gaspedaal worden door de ECOdrive actief gecorrigeerd in hun rijgedrag.

 

Voor meer informatie: http://www.ecodrive.eu/nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

de Bloemendaal 15 A
5221 EB 's-Hertogenbosch
Nederland
073 633 94 96

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Transport

Product / Dienst

Auto's en fietsen

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

EIA subsidie

ECOdrive B.V. 8 maart 2012
  - Partner nieuws
ECOdrive komt sinds 01-01-2012 in aanmerking voor de subsidieregeling Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit is een fiscale regeling waarbij u vrijgesteld word van het afdragen van winstbelasting over 41,5% van het aanschafbedrag. Voor bestaande voertuigen en nieuwe voertuigen als uitbreiding van het wagenpark dient u de meldcode 340.000 te gebruiken. De meldcode voor nieuwe voertuigen als vervanging van oude voertuigen betreft 440.000. Let op het is erg belangrijk de juiste meldcode te gebruiken.  

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen