Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Diverzio, Stichting gezond en duurzaam Eten & Drinken voor instellingen

Over Diverzio, Stichting gezond en duurzaam Eten & Drinken voor instellingen

Beschrijving en activiteiten

Stichting Diverzio helpt gezond, smakelijk, duurzaam eten en drinken beschikbaar te maken voor patiënten, bewoners, professionals en bezoekers in instellingen van zorg, welzijn,overheid en onderwijs.

 

Stichting Diverzio stimuleert:

 

Betaalbaarheid en kwaliteit van eten en drinken

Meer efficiency door betere afstemming van inkoop en menubereiding op de behoeften van cliënten, en besparing door minder verlies, verspilling en afval.

 

Kwaliteit van leven en zorg

Verbetering van smaak, beleving en ambiance van eten en drinken binnen instellingen ondersteunt aantoonbaar de preventie van ondervoeding bij ouderen. Gewichtsverlies, dure dieetvoeding en supplementen, huidproblematieken en gebrek aan mobiliteit zijn allemaal elementen die verbeterd kunnen worden.

 

Duurzaamheid

Op maat ingekocht regionaal en duurzaam eten helpt de reductie van voedselkilometers (CO2-uitstoot) en zorgt voor meer transparantie en zorgvuldig gebruik van bronnen in de voedselproductie. Wij werken aan reductie van voedselverspilling door betere afstemming van inkoop, interne processen, betere bereidingstechnieken, smaakvolle menu’s en optimale afstemming naar de behoefte van clienten; patiënten,bewoners, personeel en gasten.

 

Regionale economie en regionale voedselketens

Wij bevorderen de economische impuls voor regionale ketenpartijen (boeren, verwerkers, leveranciers, cateraars, instellingen). Een kortere lijn tussen voedselproducenten en consumenten en meer marktinvloed voor de boeren. We streven naar een gezonde economische basis voor regionale voedselproductie voor de korte en lange termijn.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Wighenerhorst 37
6603 KH Wijchen
Nederland
024 3661353

Type organisatie

Maatschappelijke onderneming

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zorg

Product / Dienst

Zorg

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

See video

Nieuws

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen