Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

DFC Grootverbruik

Over DFC Grootverbruik

Beschrijving en activiteiten

Totaalleverancier voor scholen, bedrijven en instellingen van koffie/thee, koffieapparatuur, dranken, zoetwaren, reinigingsmiddelen, reinigingsapparatuur, hygienisch papier, toiletgroepinrichting, naambedrukte artikelen en EHBO artikelen, waarbij de produkten en leveranciers zijn getoetst op MVO.Naast de levering  van de produkten is ook training van het gebruik van b.v. professionele reiniging onze extra service. DFC Grootverbruik opereert regionaal in Brabant waarbij wij relatie met onze klanten en leveranciers hoog in het vaandel hebben staan.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Kerkstraat 15
4845 EC Wagenberg
Nederland
076-5930094

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Groothandel

Product / Dienst

Levensmiddelen

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Nieuw in het assortiment van ViaJuul.nl Q.P.P.* Fairtrade chocoladeproducten met uw logo

DFC Grootverbruik 29 oktober 2012
  - Partner nieuws
ViaJuul.nl biedt vanaf nu de mogelijkheid  Fairtrade chocoladeproducten te laten voorzien van uw eigen logo. Een leuk idee als relatiegeschenk richting uw klanten of medewerkers. Vooruitkijkend naar de komende sint Nicolaas periode hebben nu de chocoladeletters met logo in de aanbieding. Kijk eens op http://www.viajuul.nl/contents/nl/d1074_Acties.html en geef een  origineel cadeau weg. 

De online groothandel voor Nederland is ViaJuul.nl

DFC Grootverbruik 6 augustus 2012
  - Partner nieuws
Als dochteronderneming is ViaJuul.nl in de markt gezet om facilitaire goederen zoals koffie, thee, cup-a-soup, frisdrank, toiletpapier, reinigingsmiddelen enz. tegen een marktconforme prijs via post te verzenden. Veel food- en nonfood voor  bedrijven en kantines treft u in ons leveringspakket.  

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen