Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Dekkers van Gerwen BV

Over Dekkers van Gerwen BV

Beschrijving en activiteiten

Welkom bij Dekkers van Gerwen – smart printing concepts
De drukkerij waar kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid de leidraad is.

Al sinds jaar en dag willen wij niet alleen het beste voor u, maar ook voor mens en milieu. Wij werken met respect voor onze omgeving en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame maatschappij. Wij hebben het produceren van hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk dan ook gekoppeld aan een duurzaam productieproces. Wij zijn ISO9001, ISO14001, C2C, FSC- en PEFC-gecertificeerd, produceren volgens deze standaarden en werken met milieuverantwoorde grondstoffen in onze vestigingen ‘s-Hertogenbosch en Dordrecht.

Cradle to Cradle® is een gedachtegang die een nieuwe kijk geeft op duurzaam ontwerpen en produceren. Het achterliggende idee van het concept is dat afval van het ene product voedsel is voor het andere product, net zoals in de natuur. Produceren volgens de Cradle to Cradle-gedachte betekent in basis dat alle restproducten hergebruikt kunnen worden in een nieuw productieproces of in de natuur. Cradle to Cradle is dus 100% goed, in plaats van minder schadelijk.

Infinite Paper Products is een nieuwe lijn drukwerkproducten die ontworpen zijn en geproduceerd worden volgens de Cradle to Cradle-gedachte en die voldoen aan alle eisen van EPEA – de organisatie die de Cradle to Cradle-gedachte bewaakt en uitdraagt. Infinite Paper Products bevatten zodoende enkel materialen die Cradle to Cradle-gecertificeerd zijn en worden met uiterste zorg geproduceerd volgens de geldende richtlijnen van EPEA. Voor het hele proces wordt uitsluitend groene stroom gebruikt, zodat we kunnen garanderen dat we alleen het beste voor zowel de klant als voor de natuur willen. www.infinitepaperproducts.nl

Dekkers van Gerwen en slim innoveren Infinite Paper Products is de volgende slimme innovatie van Dekkers van Gerwen, die volgt op diensten als Printing on Demand, Variable Data Printing en het online drukwerkbeheerportal MyDvG. Dekkers van Gerwen gelooft dat zij haar klanten van dienst kan zijn door te blijven innoveren met slimme diensten, waarmee zij hun klanten op hun beurt weer optimaal kunnen bedienen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Mijlweg 63
3316 BE Dordrecht
Nederland
088-0280900

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Industrie

Product / Dienst

Drukwerk

Twitter

DekkersvGerwen

RT @MVO_NL: Ook in Dordrecht mooie voorbeelden dat #ondernemen in de #CirculaireEconomie economisch slim is http://t.co/RjpicgkDsn #mvo_nl

22 apr 2014 - 12:04
DekkersvGerwen

RT @landvancuijk: 'Nieuw kinderboek van De Wereldboom' - http://t.co/2JiqMZkWUu

21 apr 2014 - 22:24

Video

Nieuws

Zilveren Cradle to Cradle®-certificering voor Dekkers van Gerwen B.V.

Dekkers van Ger... 2 april 2014
  - Partner nieuws
Op 2 april 2014 tijdens de verpakkingsbeurs Empack in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch zal Michael Braungart, mede-grondlegger van het Cradle to Cradle-principe, een zilveren Cradle to Cradle-certificaat uitreiken aan Dekkers van Gerwen B.V.. De vestigingen ‘s-Hertogenbosch en Dordrecht ontvangen deze certificering voor haar nieuwe Cradle to Cradle-productlijn ‘Infinite Paper Products’. De uitreiking volgt op een keynote van Braungart over milieuvriendelijk verpakken.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen