Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Dekker Zevenhuizen bv

Over Dekker Zevenhuizen bv

Beschrijving en activiteiten

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker.

 

Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.).

Het aanbod van bladmaterialen is breed, en omvat Toplaminaat®, Greenpanel®, graniet, composietsteen, glas, Keramiek XL®, rvs, massief hout, beton, terrazzo en LG Hi-Macs®. Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keuken- en badkameraccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lavanto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.

Maatwerk van Dekker herkent u dan ook aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe werkbladdecors die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
Nederland
0180637637

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

100 t/m 250

Bedrijfstak

Industrie

Product / Dienst

Woning- kantoorinrichting

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen