Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

DealCircle

Over DealCircle

Beschrijving en activiteiten

Over DealCircle

DealCircle is de initiatiefnemer van www.green-deals.nl. Partners van MVO Nederland ontvangen 10% korting op de tarieven van www.green-deals.nl.

 

DealCircle is een initiatief van Paul H. Teuben, ondernemer pur sang met meer dan 30 jaar ervaring in corporate organisaties. In de laatste jaren heeft Paul een passie ontwikkeld op het gebied van Duurzaam Ondernemen. In de visie van DealCircle is weglopen of negeren geen optie meer. De traditionele benadering van productie, consumptie of ondernemen, waarbij geen rekening wordt gehouden met de effecten op mens, milieu en continuïteit van de onderneming, past niet meer in de tijd. People, Planet, Profit en Passie moeten integraal onderdeel uitmaken van persoonlijk en zakelijk handelen. Het is dan ook de missie van DealCircle om zo veel mogelijk versnelling aan te brengen op het gebied van Duurzaam en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Naast de advies- en coachingstrajecten verbindt DealCircle ondernemers met elkaar. In kleine informele bijeenkomsten worden dealmakers bij elkaar gebracht met slechts één doel; het sluiten van de deal. Deelnemers aan deze bijeenkomsten hebben een concrete deal te vergeven en komen een deal halen. DealCircle is een non-hiërarchische netwerkorganisatie die graag samenwerkt met professionals op verschillende vakgebieden.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Zeeltborch 10
5247 VN Rosmalen
Nederland
073-8508282

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

pteuben

Lease a Jeans #runnerup vandaag, ook ik #lease een jeans, jij toch ook?. Deel deze deal met uw netwerk: http://t.co/OjbyuPvFY1

23 apr 2014 - 17:04
pteuben

omnia elektrisch brommobiel -GreenLineCars #bestbekeken vandaag,Deel deze deal met uw netwerk: http://t.co/xW7G7RkNcD

23 apr 2014 - 17:03

Video

See video

Nieuws

Green-Deals.nl bestaat één jaar.

DealCircle 14 maart 2013
  - Partner nieuws
Gratis Premium abonnement Green-Deals.nl Aangeboden door: DealCircle

www.green-deals.nl, tot 5 juli gratis adverteren

DealCircle 2 juli 2012
  - Partner nieuws
Enige tijd geleden heeft DealCircle, versneller van de duurzame economie, de website www.green-deals.nl online gebracht. Inmiddels hebben zich bijna 150 bedrijven aangemeld en profileren zij zich in het hart van hun doelgroep. De site krijgt veel belangstelling en wordt overal positief ontvangen. De website biedt, naast het adverteren, nog veel andere functionaliteiten. Zo is er de mogelijkheid om via het forum kennis en ervaring uit te wisselen en wordt dagelijks relevant nieuws op een overzichtelijk manier aangeboden.

Green Deals

DealCircle 21 februari 2012
  - Partner nieuws
Op www.green-deals.nl is een platform gecreëerd waarin vraag en aanbod samenkomen op het gebied van Duurzaam en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Ondernemingen die zich duidelijk profileren hebben hier de mogelijkheid hun propositie onder de aandacht te brengen. Green-Deals.nl is de eerste portal, gericht op de B2B markt waarin een match wordt gemaakt tussen behoefte en aanbod tussen duurzame producten en diensten. Een duurzame marktplaats zo u wilt. Van duurzame bedrijven, voor duurzame bedrijven.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen