Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

DataCenter Infra Solutions B.V.

Over DataCenter Infra Solutions B.V.

Beschrijving en activiteiten

DataCenter Infra Solutions B.V. (DC-IS), opgericht in 2007. Dienstverlening: Consultancy diensten t.b.v. de inrichting en het beheer van datacenters. Vanuit de klantbehoefte naar duurzaamheid, CO2 reductie en kostenvermindering heeft DC-IS nu een geheel eigen datacenter koelconcept ontwikkeld voor het koelen van datacenters en brengt dat nu op de markt onder de productnaam DatacenterKoeling™.

In Rotterdam in de Van Nelleontwerpfabriek hebben we gedurende bijna 2 jaar de werking uitvoerig getest en alle kinderziekten eruit gehaald.

Per 1 augustus is ColoCenter in Zoetermeer als het duurzaamste datacenter van Nederland operationeel geworden op basis van ons koelconcept. Graag nodigen we uit voor een bezoekje waar u het  vooral ook even kunt voelen,

Geen gebruik meer van schadelijke koudemiddelen en meer dan 85% CO2 reductie door het zeer lage stroomverbruik van het klimatiseingssysteem. Gebruikmaking van de (nog) gratis buitenlucht, een klein beetje leidingwater op de heetste dagen in het jaar en het hele jaar door een heel klein beetje stroomgebruik blijkt genoeg om een datacenter zeer betrouwbaar en kwalitatief te kunnen koelen!

In Helmond zijn we nog druk bezig met de inrichting van het e-Quest datacenter.

AgentschapNL heeft de navolgende artikelen geplaatst:

http://www.agentschapnl.nl/content/brochure-duurzaam-koelen-van-datacenters

http://www.agentschapnl.nl/nieuws/colocenter-meest-duurzame-datacenter-nederland

Als initiatiefnemer voor het mileiukeur klimatisering van datacenters kunnen we melden dat het milieukeu voor de markt beschikbaar is vanaf Juli 2012. Uiteraard zullen ColoCenter en e-Quest voorzien gaan worden van een milieukeur. Zie de link: http://www.smk.nl/nl/s342/SMK/Publicaties/Nieuws-en-persberichten/c1093-2012/n495-Publicatie-Milieukeur-klimaatbeheersing-bij-datacenters

Kijk ook nog even op www.datacenterkoeling.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Akkerstraat 3
5084 HL Biest-Houtakker
Nederland
0135056262

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Industrie

Product / Dienst

Machines

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

See video

Nieuws

Het duurzaamste datacenter van Nederland is operationeel

DataCenter Infr... 24 september 2012
  - Partner nieuws
Het ColoCenter in Zoetermeer is operationeel Het AgentschapNL publiceerde daarover het navolgende bericht http://www.agentschapnl.nl/nieuws/colocenter-meest-duurzame-datacenter-nederland.

Vermelding in Agentschap NL brochure en video koelconcept DataCenterKoeling™

DataCenter Infr... 7 februari 2012
  - Partner nieuws
Onze koningin Beatrix zei in haar kerstboodschap: “Wie de wereld wil veranderen, moet nu eenmaal beginnen bij zichzelf. Bovendien moet in elke besluitvorming de kwaliteit van de toekomst meetellen.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen