Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

CRM Partners BV

Over CRM Partners BV

Beschrijving en activiteiten

CRM Partners is toonaangevend op het gebied van consultancy, learning services, beheer en projecten op basis van Microsoft Dynamics CRM. CRM Partners loopt voorop op het gebied van kennis van dit platform. Die reikt verder dan de technische aspecten alleen. Ook kennis van bedrijfsprocessen en branchespecifieke toepassingen zijn belangrijk bij de inrichting van een CRM-systeem. We zetten business consultancy in om te zorgen dat CRM volledig geïntegreerd wordt in de bestaande bedrijfsvoering én om de klantgerichtheid van een organisatie te vergroten.

Onze oplossingen voorzien in generieke en branche specifieke toepassingen voor financiële dienstverlening, ledenorganisatiesen Agri. We hebben ruime ervaring met grote nationale en internationale CRM-projecten. CRM Partners heeft een groot aantal wereldwijde implementaties bij multinationals succesvol afgerond. Enkele van onze klanten zijn ABN AMRO, Reaal Verzekeringen, VNO NCW, KNMG,FME-CWM , Bayer, Nutreco, Maandag, Berenschot.

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de Presidents Club van Microsoft Dynamics. We werden in 2011 benoemd tot de Microsoft Inner Circle (top 60 Dynamics partners wereldwijd).

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Baron van Nagellstraat 136m
3771 LL BARNEVELD
Nederland
0342-427090

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

crmpartnersnl

De geweldige keynote van @StevenVBe tijdens #ExploreDynCRM in een verslag: http://t.co/lNvdkKcY3I En volgende week die van @AlexanderNL...

18 apr 2014 - 15:59
crmpartnersnl

#ExploreDynCRM gemist? Of de dag weer eens beleven? Lees de eventverslagen op http://t.co/Sj0jJNb6Pq en http://t.co/VAYBsl8xbn #CRM

18 apr 2014 - 15:45

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen