Skip naar content

Partners

Index P

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Corporate Desktop

Over Corporate Desktop

Beschrijving en activiteiten

Corporate Desktop levert volledig beheerde en beveiligde kantoorautomatisering via Internet: een vertrouwde Windows desktop, met Office, Outlook e-mail, al uw andere gewenste applicaties én uw persoonlijke instellingen en huisstijl. Het maakt niet meer uit of u een Windows, Apple, iPad of Android computer gebruikt, het werkt allemaal.
Voor klanten betekent dit een luxe ICT omgeving maar zonder de zorgen over eigen servers, licenties, systeembeheer, back-up en beveiliging. Alle diensten worden op maandbasis voor een vast bedrag per medewerker aangeboden. Investeringen en lange contracten zijn niet (meer) nodig en door onze inzichtelijke rapportages weet u altijd wat u betaalt. Tekent u toch voor langere tijd, dan gaat de prijs verder naar beneden.

Corporate Desktop is ontstaan uit de behoefte om zelf zorg te dragen voor een mobiele werkomgeving die plaats en tijdonafhankelijk werkt. Zo worden files en andere onnodige kilometers vermeden en is er een betere balans in de privé / werk verhouding.
De oplossingen van Corporate Desktop sluiten dan ook naadloos aan op de eisen die Het Nieuwe Werken aan uw ICT stelt. Daarnaast levert Corporate Desktop met raad en daad ondersteuning aan bedrijven die Het Nieuwe Werken ondersteunen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Edisonbaan 6
3439 MN Nieuwegein
Nederland
088 1881999

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

Corpdesk

Recessie? Kijk goed naar uw bedrijfskosten. Wij maken uw ICT recessieproof en zorgen dat u er sterker uit komt

22 apr 2014 - 23:30
Corpdesk

Botnets ? Malware ? Citadel-virus? Wij kunnen ze buiten de deur houden met onze opzet. Meer weten ? sales@corporatedesktop.nl

22 apr 2014 - 02:11

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen