Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Conpax

Over Conpax

Beschrijving en activiteiten

Conpax is een totaalleverancier op het gebied van verpakkingen en disposables. We bieden totaaloplossingen die bestaan uit naadloos op elkaar afgestemde machines, materialen (disposables, kartonnages en folie) en technische ondersteuning.

 

Voor Conpax is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen iets vanzelfsprekends. Immers, Conpax is een onderdeel van de huidige samenleving en neemt daarvoor ook zijn verantwoordelijkheid. Conpax probeert zo veel mogelijk een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van de omgeving, klanten, personeel en leveranciers, zodat dit uiteindelijk weer een positieve invloed heeft op de maatschappij.

 

Om deze reden heeft Conpax een MVO-beleid opgesteld en een assortiment biologisch afbreekbare verpakkingen in zijn assortiment, onder de naam Conpax Green, www.conpaxgreen.com.

 

Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een methodiek om uit te rekenen hoe groot de milieubelasting van een verpakking en disposables nu daadwerkelijk is. Kernwoorden hierbij zijn onafhankelijkheid, transparantie en earth. Meer hierover is te lezen op www.screen4green.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Waalbandijk 159-165
6651 KD Druten
Nederland

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Groothandel

Product / Dienst

Verpakkingsmateriaal

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

See video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen