Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Conclusion b.v.

Over Conclusion b.v.

Beschrijving en activiteiten

Conclusion is uniek: wij onderscheiden ons met 30 gespecialiseerde werkmaatschappijen in people business. Deze werkmaatschappijen spelen flexibel in op de vraag van de markt.

 

Wat we doen

Conclusion is dé dienstverlener op het gebied van:

  • - Human Capital
  • - Communication
  • - Organisation
  • - Technology

Door samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen worden voortdurend specifieke, klantgerichte ketens van dienstverlening gevormd. Elke klant bepaalt een eigen koers, de wijze van aansturing en de mate van betrokkenheid van meerdere werkmaatschappijen. Zo profiteren onze klanten ten volle van de mogelijkheden.

Anders

Conclusion is anders dan andere bedrijven. Conclusion ziet kracht in het positieve van mensen en dat is de voedingsbodem voor specialisten met lef. Mensen die verder willen kijken dan de al betreden paden. Wij staan voor onbevangenheid, daadkracht, vertrouwen en transparantie.
In de zoektocht naar antwoorden op complexe vragen is Conclusion de partner. Op basis van wederzijds respect en in harmonie met de omgeving, zoeken we samen met onze opdrachtgevers naar oplossingen die hoger reiken dan de huidige standaard. Met talent als inspiratie en door passie en toewijding in de uitvoering van ons werk, bieden wij oplossingen die bijdragen aan de doelen en wensen van onze klanten

 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Nederland
030-2193800

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

500+

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen