Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Computer Troubleshooters Nederland

Over Computer Troubleshooters Nederland

Beschrijving en activiteiten

Enoor ICT is onderdeel van Computer Troubleshooters Nederland. Als ICT beheerder promoten wij actief hoe duurzaam automatiseren eenvoudig toegankelijk gemaakt kan worden voor middelgrote organisaties. Computer Troubleshooters richt ICT omgevingen in bij het MKB en onderhoud en beheert deze. Korte bedrijfsintroductie en wat duurzame ICT voor u kan betekenen: http://www.youtube.com/watch?v=DTSAtQhMvOo Voor tips over Groene ICT: http://www.comptroub.nl/duurzame-ict.html

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Panweg 72
3705 GG Zeist
Nederland
0302723990

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

See video

Nieuws

CO2-neutraal ICT diensten bij Enoor ICT

Computer Troubl... 27 november 2012
  - Partner nieuws
Per 1 december kunnen bedrijven en organisaties hun ICT-beheer uitbesteden bij de eerste CO2-neutrale ICT-dienstverlener in de provincie Utrecht. Enoor ICT en de Nederlandse organisatie van Computer Troubleshooters uit Zeist hebben een CO2-neutrale bedrijfsvoering.

Enoor ICT introduceert unieke tool energiebeheer in kantoren

Computer Troubl... 8 juni 2012
  - Partner nieuws
Het terugdringen van het energieverbruik is een mogelijkheid om CO2-emissies te reduceren en kosten te besparen. Bij Enoor ICT vinden wij dat energiemanagement een essentieel onderdeel is van duurzaam ondernemen.

Computer Troubleshooters wint MVO Award

Computer Troubl... 1 december 2011
  - Partner nieuws
Computer Troubleshooters Nederland heeft 9 november j.l. de MVO-prijs Zeist ontvangen uit handen van wethouder Joke Leenders. Computer Troubleshooters mag zich de komende twee jaar het duurzaamste MKB-bedrijf noemen van Zeist. Computer Troubleshooters heeft een manier gevonden om duurzame ICT oplossingen die milieulasten verlagen te koppelen aan praktische oplossingen die het MKB geld besparen.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen