Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Complex e-techniek bv

Over Complex e-techniek bv

Beschrijving en activiteiten

Complex E-techniek B.V. is een erkend duurzaam installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van elektrotechniek,beveiliging,ICT,telecom en energiebesparing. De vraag van onze opdrachtgever is daarbij het uitgangspunt. Wij denken graag met hen mee over de juiste oplossing voor technische vraagstukken waar zij verder mee kunnen. Binnen ons gehele productfolio is energie-,kostenbesparing en gebruiksgemak onze leidraad. Complex biedt de klant onderhoudscontracten aan op maat toegesneden op haar eigen wensen en eisen. Respect voor onze collega`s ,onze opdrachtgevers ,de installaties die wij voor hen mogen maken en natuurlijk het milieu vinden wij van groot belang. Wilt u meer weten over ons bedrijf en of wij iets voor u kunnen betekenen aarzel dan niet contact met ons op te nemen. vriendelijke groet Ron Toussaint PS www.complex.nl voor een snelle kennismaking.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Coenecoop 125
2741PJ Waddinxveen
nederland
0182 682300

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Facilitaire dienstverlening

Product / Dienst

Installatie

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Gouda Culinair

Complex e-techn... 16 augustus 2012
  - Partner nieuws
Ook dit jaar is Complex E-Techniek weer één van de sponsoren van Gouda Culinair. Dit wordt gehouden op 7, 8 en 9 september 2012.  

Gouda Culinair

Complex e-techn... 30 augustus 2011
  - Partner nieuws
Complex e-techniek bv is ook dit jaar weer 1 van de sponsoren van Gouda Culinair. Gedurende 3 dagen (9,10&11 september) presenteren 7 Goudse chef koks ,een chocolatier en een patissier hun mooiste gerechten. Meer informatie over deelnemers,het programma of de bedrijven die dit geweldige evenement mogelijk maken kunt u vinden op www.goudaculinair.nl

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen