Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Communicatie Data Diensten Nederland B.V.

Over Communicatie Data Diensten Nederland B.V.

Beschrijving en activiteiten

Communicatie Data Diensten Nederland (CDDN) – Kennis delen is kracht

CDDN is in Nederland een autoriteit op het gebied van marketing en datakwaliteit. Wij adviseren en coachen opdrachtgevers op dit zich steeds ontwikkelende, specialistische terrein. CDDN heeft datakwaliteit nieuw elan gegeven door met het bedrijfsleven samen te werken aan optimale klantkennis. Inmiddels in 99% van de gevallen melden wij een verhuizing, overlijden of laatste contactdatum. Dit doen wij met en voor onze opdrachtgevers, waardoor een nieuwe vorm van samenwerking is ontstaan; het S2S principe (supplier-to-supplier) wat zorgt voor transparantie richting consument en bedrijfsleven.

Transparantie over álle prestaties in álle processen.

Geïntegreerde klantkennis wint terrein en klantbehoud wordt steeds belangrijker. Onze brede kennis van marketing intelligence oplossingen nemen we mee in deze actuele ontwikkeling. Zo kunnen zij communicatiekansen optimaal benutten en daar actie ondernemen waar het nodig is richting de consument, zonder hoge uitval van verkeerd geadresseerde poststukken.

Op CDDN kun je altijd rekenen

Perfectionisme en punctualiteit tekent ons, zowel in onze oplossingen als in de interpretatie van de resultaten. Wij onderzoeken dagelijks mogelijkheden om met meer beleid en maatschappelijke verantwoording te communiceren richting de consument. Innovatie van het marketingvak richting het nieuwe werken staat daarbij centraal. Het onderwerp van ons werk brengt met zich mee dat integriteit en betrouwbaarheid voorwaarden zijn voor de relatie met onze opdrachtgevers.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Drachmeweg 141
2153 PA Nieuw-Vennep
Nederland
088-8357000

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

CDDN_NL

Ook Twinkle vraagt om mening van CDDN als het gaat om privacy en big data quality. Wat mag er nog wel volgens de nieuwe Europese privacywet?

22 apr 2014 - 11:46
CDDN_NL

CDDN in CCM mei 2014 editie. Waar moet een CC manager rekening mee houden als het gaat om privacy, upsell en real-time info voorziening?

22 apr 2014 - 11:45

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen