Skip naar content

Partners

Index C

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Cofely Nederland

Over Cofely Nederland

Beschrijving en activiteiten

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. We laten techniek werken voor onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het realiseren van de eigen doelstellingen. We doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services. 

Duurzame oplossingen voor de klant

Cofely speelt op verantwoorde wijze in op de vraag naar zuinig energieverbruik, een comfortabel binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties. Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, aanleg en onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, of de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij het behoud van onze klanten.

Netwerk van bedrijven

Met ca. 6.300 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste (totaal)oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken tot Shell en Rijkswaterstaat. Cofely bestaat uit een netwerk van bedrijven die zich richten op regionale markten, specifieke marktsegmenten en specifieke technieken. 

Cofely heeft Nederland als thuismarkt, maar is wereldwijd actief waar opdrachtgevers dat vragen. 

Onderdeel van GDF SUEZ Energy Services

Cofely is onderdeel van GDF SUEZ Energy Services, de Europese leider op het gebied van installaties en technische dienstverlening. Nederland is onze thuismarkt, maar Cofely is wereldwijd actief voor allerlei klanten. Cofely ontwikkelt totaaloplossingen in de utiliteit, energietechniek en industrie. GDF SUEZ Energy Services is een bedrijfsonderdeel van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Kosterijland 20
3981 AJ Bunnik
Nederland
030 656 94 00

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

500+

Bedrijfstak

Bouw

Product / Dienst

Energiesystemen

Twitter

CofelyNL

#CofelyNL draagt met aanleg #vlindertuin bij aan het #vergroenen van de industrieomgeving. http://t.co/VmgwcfDGrp

17 apr 2014 - 09:57
CofelyNL

RT @JasperMeester: #CofelyNL ontmoeten? Wij staan vandaag op de #stagemarkt van de Hogeschool #Rotterdam! http://t.co/LyJ56REnPp @dave_verv

11 apr 2014 - 14:59

Video

See video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen