Skip naar content

Canon Nederland N.V.

Over Canon Nederland N.V.

Beschrijving en activiteiten

Canon Nederland is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: 

- Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen

- Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All in One's voor consumenten en professionele fotografen

 

Ons duurzaamheidsbeleid is gebaseerd op onze bedrijfsfilosofie Kyosei: samenleven en samenwerken voor het algemeen belang. Binnen ons duurzaamheidsbeleid richten we ons op drie speerpunten: milieu, maatschappij en bedrijfsvoering.

Milieu: we streven er continu naar om de milieubelasting te beperken en richten ons daarbij op de drie stadia van de levenscyclus van een product, te weten: de productiefase, de gebruiksfase en de recycle fase.

Maatschappij: wij bieden onze medewerkers een goede omgeving om te kunnen werken en zich te kunnen ontplooien. Ook ondersteunen wij diverse maatschappelijke initiatieven en organiseren wij de Canon vrijwilligersdagen.

Bedrijfsvoering: wij ondernemen op een eerlijke en verantwoorde wijze, zijn gecertificeerd conform het milieumanagementsysteem ISO14001 en streven duurzame economische groei na.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Brabantlaan 2
5216 TV 's-Hertogenbosch
Nederland
073-6815815

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

500+

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen