Skip naar content

Partners

Index B

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Buizer Advies

Over Buizer Advies

Beschrijving en activiteiten

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

De Welle 48
8939 AT Leeuwarden
Nederland
058-2990530

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Landbouw, bosbouw en visserij

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

bbuizer

RT @buizeradvies: 'Mest bedreigt exportjuweel' - In #consortium Ihkv #SCARLET_PLUS werken wij in #Friesland aan oplossing http://t.co/COGQS…

24 apr 2014 - 08:23

Video

Nieuws

Nederlands perspectief van wereldmarktleider biologisch uitgangsmateriaal

Buizer Advies 19 december 2013
  - Partner nieuws
Er is veel te regelen, te doen en te verdienen

Internationaal Congres duurzame Wereldvoedselvoorziening 2050

Buizer Advies 18 januari 2013
  - Partner nieuws
Internationaal Congres Wereldvoedselvoorziening 2050 World Forum, Den Haag, 15 en 16 oktober 2014 Rond Wereldvoedseldag 2014 organiseren Eurecom en Buizer Advies in samenwerking met ambassades, boerenleiders en regeringsvertegen-woordigers uit onder meer Europa, Azië, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika, de FAO, de Wereldbank, de IFAP, kennisinstellingen en andere betrokken organisaties een internationaal tweedaags congres onder de titel: “Sustainable World Food Supply 2050”.

Locale rassen; het juiste ras - plaats - teler concept

Buizer Advies 7 januari 2012
  - Partner nieuws
Enquête De veredeling van gewassen heeft onder andere geleid tot productie verhoging, meer uniformiteit, mechanisatie en rassen die op mondiaal niveau uitstekend presteren. Tegelijkertijd vindt er op dit moment verlies aan biodiversiteit, een verhoging van de milieu belasting en een toename van de plaag en ziekte druk plaats.

Veel belangstelling voor Horeca congres op 19 januari in IJsselhallen te Zwolle

Buizer Advies 7 januari 2012
  - Partner nieuws
Veel belangstelling voor Horecacongres BioVak Er is al een groot aantal aanmeldingen voor het Horecacongres dat op donderdag 19 januari op de BioVak in Zwolle wordt gehouden. Onder andere de bekende SVH Meesterkok Albert Kooy zal er een 'spetterende' inleiding houden en hij zal ook één van de vijf workshops verzorgen. Het doel van het congres, dat door Bertus Buizer (Buizer Advies) zal worden geleid, is vooral om duurzaam en biologisch werkende ondernemers in de land- en tuinbouw meer te betrekken bij de Horeca en andersom.

In 2012 eerste VolksTuinVakbeurs GroenePassie

Buizer Advies 27 oktober 2011
  - Partner nieuws
Mike en Joop de Looze van ICEM en Bertus Buizer van Buizer Advies organiseren van donderdag 22 t/m zondag 25 november 2012 in de Americahal te Apeldoorn de eerste VolksTuinVakbeurs GroenePassie. Dat gebeurt in samenwerking met AVVN, de landelijke organisatie voor hobbytuinders. Media partners zijn het gerenommeerde tuinmagazine "Groei en Bloei" en het Vakblad van AVVN voor hobbytuinders, "De Tuinliefhebber".

De kok als ambassadeur van lekker en gezond eten

Buizer Advies 27 oktober 2011
  - Partner nieuws
BioVak viert op 18 en 19 januari 2012 haar eerste lustrum. Dit bijzondere feit is voor de beursorganisator ICEM aanleiding voor een bijzonder congres op de tweede dag van deze inmiddels flink uit de kluiten gegroeide vakbeurs. Er wordt dan onder leiding van Bertus Buizer (Buizer Advies) een Horeca congres gehouden, dat zal worden geopend door directeur Dick Slootweg van FoodService bedrijf Deli XL, de hoofdsponsor van dit Horeca congres op deze feestelijke BioVak-editie. BioVak vindt net als de vorige keer weer plaats in het IJsselhallencomplex in Zwolle.

Agenda

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen