Skip naar content

Partners

Index B

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

BOB Advies B.V.

Over BOB Advies B.V.

Beschrijving en activiteiten

BOB Advies uit Zeist is al ruim 50 jaar een ongebonden dienstverlener op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Betrokkenheid van BOB Advies bij uw huisvestingsvraagstukken of bouwinitiatieven ontzorgt, minimaliseert risico’s en leidt uiteindelijk tot lagere kosten. De opdrachtgever blijft de beslissingen nemen, BOB Advies bereidt deze 'panklaar' voor.

Huisvestingsvraagstukken en -projecten zijn gecompliceerd. De inbreng van de vele deskundigheden moet goed samengebracht worden met uw wensen. BOB Advies heeft hier volop ervaring mee en brengt haar opgebouwde expertise in. Vanuit gestandaardiseerde processen wordt duidelijk gefaseerd, en er wordt altijd tijdig en volledig gerapporteerd.

 

BOB Advies werkt voor zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheden. Onze diensten bestrijken de gehele levenscyclus van huisvesting; advies, strategische vastgoedplannen, businesscases & kasstroomberekeningen, projectmanagement, bouwbegeleiding, onderhoudsbegeleiding en beheer. De medewerkers van BOB Advies zijn prettige sparringpartners bij uw vastgoedvraagstukken.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met BOB Advies uit Zeist: http://www.bobadvies.nl/ 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Prins Hendriklaan 9-11
3701 CK Zeist
Nederland
030-2513519

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

BOB Advies maakt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen concreet.

BOB Advies B.V. 29 november 2012
  - Partner nieuws
BOB Advies heeft veertien leaseauto's in gebruik. Aan medewerkers die goedkoper rijden worden beloningen uitgedeeld. "Stel: een medewerker mag een leaseauto uitkiezen die vijfhonderd euro per maand kost. Kiest hij een auto uit die goedkoper rijdt, dan krijgt hij de bespaarde brandstofkosten als bonus".

Brandveiligheid; veilig verlaten van het pand voor niet-zelfredzame patiënten vaak niet goed mogelijk

BOB Advies B.V. 13 februari 2012
  - Partner nieuws
Op 7 januari j.l. heeft minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief aan de tweede kamer gestuurd waarin zij aandacht vraagt voor de brandveiligheid van zorginstellingen. Onderzoek van rijksinspecties heeft namelijk uitgewezen dat de brandveiligheid op grote schaal te kort schiet. Bij 30% van de instellingen bleek direct ingrijpen zelfs noodzakelijk; de brandveiligheid schiet daar ernstig tekort.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen