Skip naar content

Partners

Index B

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Berenschot B.V.

Over Berenschot B.V.

Beschrijving en activiteiten

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Al meer dan 70 jaar verrast Berenschot haar klanten met opmerkelijke inzichten. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. En dat ervaren onze klanten. Zij kiezen voor Berenschot, omdat onze adviezen hen op voorsprong zetten.

Ook op het gebied van MVO biedt Berenschot een breed scala adviesproducten. We hebben een uniek implementatieproces ontwikkeld, dat als geheel of modulair kan worden toegepast in elke organisatie.

Berenschot International is bovendien gespecialiseerd in MVO-vraagstukken in opkomende markten en ontwikkelingslanden in Oost-Europa, Afrika, Azië en Latijns Amerika, zoals verantwoord ketenbeheer, human rights due diligence, en het ontwikkelen van duurzame bedrijfsstrategieën. Berenschot werkt afhankelijk van het vraagsuk samen met internationale teams van experts.

Lees hier meer over Berenschot en MVO/duurzaamheid: http://www.berenschot.nl/markten-sectoren/virtuele-map/mvo-duurzaamheid/

Lees hier meer over Berenschot en de IMVO-voucher: http://www.berenschot.nl/actueel/nieuws/virtuele-map/nieuws-2012/benut-imvo-voucher/

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Europalaan 40
3526 KS Utrecht
Nederland
030 2916916

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

250 t/m 500

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Benut uw IMVO-voucher

Berenschot B.V. 4 april 2012
  - Partner nieuws
Uw bedrijf ervaart een toenemende druk van stakeholders om verantwoord ketenbeheer te realiseren, heeft productiefaciliteiten of toeleveranciers in opkomende markten in Azië, Afrika, Latijns-Amerika of Oost-Europa en/ of wil gebruik maken van een IMVO-voucher t.w.v. €10.000 om advies in te winnen over verantwoord ketenbeheer.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen