Skip naar content

Partners

Index V

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Beelen Groep B.V.

Over Beelen Groep B.V.

Beschrijving en activiteiten

De Beelen Groep is een succesvol Nederlands bedrijf op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken. Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen. 

Door het innovatieve dynamische karakter zijn wij in staat snel te reageren op de vraag van de klant en lopen wij voorop als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Of het nu gaat om een lagere CO2 uitstoot, vervoer over water of een recycling percentage dat hoger ligt dan 98%. Ook maken wij gebruik van modern, geavanceerd high-tech materieel en zijn wij gecertificeerd voor: CO2 Prestatieladder niveau 5, MVO Prestatieladder niveau 4, ISO 9001, ISO 14001, VCA, SC-530, SVMS-007, BRL 2506, en tanksanering HBO/diesel. Verder hebben wij een eenmalig BREEAM-NL Sloop certificaat verkregen voor de sloop van het gebouw aan de Vondellaan 47 te Leiden.

Het ondernemende dynamische vermogen waar De Beelen Groep groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z’n allen hard voor. Of het nu gaat om de kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient, een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen of een technicus die alles weet over bouwconstructies of afvalstromen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Spoetnik 50
3824 MG Amersfoort
Nederland
0341-263010

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

250 t/m 500

Bedrijfstak

Bouw

Product / Dienst

Afval en schroot

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Nieuwspagina

Beelen Groep B.V. 23 januari 2014
  - Partner nieuws
Klik hier om naar onze nieuwspagina te gaan: http://www.beelen.nl/news/ 

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen