Skip naar content

Partners

Index B

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Babbels bv

Over Babbels bv

Beschrijving en activiteiten

Babbels is geboren vanuit de passie om te creëren en de overtuiging dat de kern van succesvolle merken duurzame communicatie is. Communicatie die mensen raakt, beweegt en verbindt aan je merk.

 

Sterke merken voegen waarde toe aan het leven van mensen.

Het gaat niet alleen om het veroveren van een plek in het hoofd van de consument, maar ook in het hart.

 

Babbels creëert vanuit de essentie van het merk en vertaalt dit naar vernieuwende en opvallende communicatie. Altijd met het doel mensen aan merken te verbinden.

 

Dit doen wij in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Want wij geloven niet alleen in het bouwen van duurzame relaties voor onze klanten maar ook in een duurzame relatie mét onze klanten. Waarin wij als partners, ieder vanuit een eigen expertise, samen werken aan communicatie die bijdraagt aan het versterken van jouw merk.

 

Wij creëren, produceren en regisseren communicatieconcepten voor  ambitieuze organisaties. En vertalen dit naar middelen die passen bij het gestelde doel (campagnes, activatie, identiteit, experience). 

 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Haarlemmerstraat 124G
1013 EX Amsterdam
Nederland
020-6853747

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Reclamediensten

Twitter

BrandingaBW

Wie heeft er zin om dinsdagmiddag te #brainstormen over een #huidverzorgingsproduct? Stuur een mail naar jorien@brandingabetterworld.com

11 apr 2014 - 17:09
BrandingaBW

@HEMA slaat de plank mis met #duurzame #promotie. Zo doe je het dus niet... http://t.co/oWZbm2Xn4W

11 apr 2014 - 15:05

Video

Nieuws

Babbels genomineerd voor DAM prijs!

Babbels bv 15 mei 2013
  - Partner nieuws
Elk jaar organiseert de gemeente Amsterdam de DAM prijs, duurzame ondernemers uit de verschillende stadsdelen nemen het tegen elkaar op met als doel op 24 juni uitgeroepen te worden tot de 'Duurzame Amsterdammer van 2013'. Dit jaar is Babbels genomineerd binnen het stadsdeel centrum! 

GreenSeat kiest Babbels

Babbels bv 21 november 2012
  - Partner nieuws
GreenSeat, onderdeel van de Climate Neutral Group, heeft voor Babbels gekozen voor haar creatieve communicatie uitingen. De gedeelde focus op duurzaamheid en de specifieke kennis en creatieve kijk die Babbels op dit gebied meebrengt, zijn een belangrijke reden voor deze keuze. 

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen