Skip naar content

Partners

Index A

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Avance PMC BV

Over Avance PMC BV

Beschrijving en activiteiten

Wij staan voor een praktische invulling van duurzaamheid, het meten van de werkelijke impact is voor ons het vertrekpunt.

Sinds 2002 ondersteunt Avance organisaties die als doelstelling hebben hun positieve impact op de wereld te vergroten. Dit zijn organisaties binnen de internationale samenwerking, maar ook ondernemers met een duurzame en/of sociale doelstelling binnen en buiten Nederland en impact financiers.

Wij zijn gespecialiseerd in het creƫren, meten en continu verbeteren van sociale, economische en ecologische impact. Hiermee zorgen we ervoor dat duurzaamheid geen hol marketing begrip is, maar dat de impact meetbaar is en daar ook op gestuurd kan worden. Onze klanten kunnen daarmee ook concrete en betrouwbare informatie over hun maatschappelijke meerwaarde naar hun stakeholders communiceren.

Wij hebben niet alleen ervaring met adviestrajecten, maar zijn daarnaast ook betrokken bij implementatie, zowel bij projecten in Nederland als over de grens. Zo behouden we altijd een sterke link met de realiteit van ons werk.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam
Nederland
020 620 7705

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

avancepmc

RT @EdithKroese: Vanochtend sessie geven over impact meten bij De Nederlandse Bank. Duidelijk in de categorie: weer eens wat anders!

17 apr 2014 - 10:18
avancepmc

Discussie proefschrift Kellie Liket: is impact meten mogelijk? http://t.co/0F8HBaRnNB

17 apr 2014 - 09:20

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen