Skip naar content

Partners

Index A

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Anchada Events

Over Anchada Events

Beschrijving en activiteiten

Anchada Events is evenementenorganisatiebureau met ruim 25 jaar ervaring! Wij organiseren evenementen voor het bedrijfsleven zoals personeelsfeesten, relatie-events, familiedagen, open dagen en congressen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is een onderwerp dat dagelijks de revue passeert. Binnen onze eigen organisatie hebben we de MVO gedachte al op diverse fronten doorgevoerd: bewegingssensoren voor het licht, minimalisering van printen, digitale informatie in plaats van drukwerk, schone en zuinige bedrijfsauto’s. Maar ook tijdens de uitvoering van evenementen en bedrijfsfeesten komt de MVO gedachte duidelijk naar voren. Zo kiezen we voor milieu vriendelijke en natuurlijke materialen, energiezuinige LED-verlichting in plaats van conventionele theaterspots, leveranciers uit de regio (minder CO2 uitstoot), gebruik van biologische foodproducten en gescheiden afval inzameling.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Zuidbuurt 89
3132 KA Vlaardingen
Nederland
010-4741173

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Evenementen

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Is uw evenement duurzaam?

Anchada Events 30 december 2012
  - Partner nieuws
Wilt u weten of uw evenement duurzaam is? Op de website van Anchada Events kunt u een checklist invullen. alle onderdelen van een evenement passeren de revue: op- en afbouw, transport, catering, uitnodigingentrajecten etc. etc. Vul de checklist in op onze website: http://www.anchada-events.nl/checklist-duurzaamheid

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen