Skip naar content

Partners

Index A

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Agrico B.V.

Over Agrico B.V.

Beschrijving en activiteiten

Een krachtige, coöperatieve organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt. Dat is Agrico. Van het prille zaadje tot aan het schap van de supermarkt.

Actief in de gehele keten
Wat als klein zaadje begint, eindigt uiteindelijk als aardappel of aardappelproduct in het winkelschap. Een wereldwijde voedselketen zit ertussen. In die hele keten is Agrico, samen met haar partners, actief. Van research via pootgoed naar consumptieaardappelen. Zelfs over het vervoeren, verpakken en presentatie in het schap denkt Agrico graag met u mee.

 

Voor iedere klant een aardappel
Met onze hoogwaardige rassen en gespecialiseerde telers is de wereld ons afzetgebied. Agrico-klanten kunnen kiezen uit meer dan 80 rassen. Naast een veelzijdig aanbod aan gangbare aardappelen heeft Agrico een ruime variatie in biologische rassen. Onze werkwijze stemmen wij zoveel mogelijk af op de locale omstandigheden van onze klanten, door ons internationaal netwerk van dochterondernemingen en Agrico-vertegenwoordigers in meer dan 75 landen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Duit 15
8305 BB Emmeloord
Nederland
0527-639911

Type organisatie

Branche- of beroepsorganisatie

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Landbouw, bosbouw en visserij

Product / Dienst

AGF

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen