Adres

Bisschopsweg 16
8462 TA ROTSTERGAAST
Nederland
0513 682 867
http://www.zuivelrijck.nl

Contactpersoon

Zuivelrijck

Over Zuivelrijck

Zuivelrijck B.V. is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel. Voor meer informatie http://www.zuivelrijck.nl of volg ons op Twitter http://twitter.com/Zuivelrijck.

Zuivelrijck heeft als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes geïntroduceerd. Dit product is uniek in Nederland. Via groothandels en koffieleveranciers worden de bio-koffiemelkcupjes inmiddels op meerdere locaties gebruikt zoals op luchthavens, bij evenementen en in restaurants. Begin dit jaar is op verzoek van een aantal klanten, waaronder de Provincie Gelderland, een biologische en fairtrade rietsuikerstick ontwikkeld in dezelfde uitstraling als de cupjes.

Met ingang van mei dit jaar introduceert Zuivelrijck als eerste in Nederland biologische koffiemelk in pak. Ook dit product is uniek in Nederland. Tegelijkertijd breidt Zuivelrijck haar assortiment ook nog verder uit met biologische halfvolle en volle houdbare melk in pak.

Het design laat het fictieve “Zuivelrijck” zien, een plek met een typisch Nederlandse uitstraling en gevoel. Van bovenaf kun je de beroemde zwart bonte koeien zien, die grazen in een modernistisch landschap.

Over Zuivelrijck

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

..

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.