Adres

3e Industrieweg 5c
3411 MD LOPIK
Nederland
0887381000
http://www.a-warefood.com

Contactpersoon

A-ware Food Group B.V.

Over A-ware Food Group B.V.

A-ware Food Group is een toonaangevende dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden. Dit familiebedrijf is in 2010 ontstaan door de fusie van Anker Cheese (1962) en Bouter Cheese (1890). A-ware Food Group heeft de ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in Europa in de food- & agribusiness. Daarnaast is zij in toenemende mate buiten Europa actief.

In het voorjaar van 2012 heeft A-ware Food Group aangekondigd haar dienstenpakket uit te breiden met de productie van kaas. Eind 2014 opent dit familiebedrijf een eigen kaasfabriek in Heerenveen.

 Meer informatie op www.a-warefood.com.

Over A-ware Food Group B.V.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Het kerndoel van de A-ware Food Group is uitgroeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in Europa in de Food&Agri business. Als gewaardeerde ketenpartner wil de A-ware Food Group actief invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en haar ketenpartners prikkelen dit ook te doen. MVO is voor de A-ware Food Group A-wareness en gebaseerd op vier pijlers:

1) Aarde

2) Arbeidsklimaat

3) Aandacht voor samenleving

4) Actieve ketenpartner

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.