Adres

Kerkpad 4
6621 BC Dreumel
Nederland
06-81863987
http://www.vonkcommunicatie.nl

Contactpersoon

Vonk Communicatie

Vonk Communicatie versterkt het duurzaamheidsbeleid van bedrijven met creatieve MVO marketing & communicatie en duurzame business concepten.

Elise Vonk is directeur van Vonk Communicatie. Met eigenheid en passie begeleidt ze opdrachtgevers bij het vormen van en communiceren over hun MVO beleid. Waarbij ze vanuit de essentie van de organisatie gaat creëren en dit vertaalt naar opvallende en slimme communicatieconcepten. Hiermee weet ze hoofden en harten, harde en zachte resultaten, bekende en onbekende mogelijkheden, Nederland met de rest van de wereld te verbinden. Elise staat voor energie, beweging, ambitie en impact.

Haar studie Technische Bedrijfskunde zorgt ervoor dat ze altijd naar het totaalplaatje kijkt en direct kansen ziet. Met haar MBA study International Marketing Management op zak, kan ze internationaal goed uit de voeten. Haar expertise in ISO 26000 geeft structuur en een stevige MVO borging. En haar ondernemersgenen kenmerken haar werkwijze: klant- en resultaatgericht, praktisch en to-the-point.

Vonk Communicatie is direct inzetbaar voor:

  • MVO marketing & communicatie (advies én uitvoering)
  • MVO concepting
  • Stakeholderdialoog en - engagement
  • MVO rapportage en ISO 26000 Zelfverklaring

Vonk Communicatie werkt voor en met verschillende opdrachtgevers –zowel groot als klein.