Adres

Cortenbach 1
6367 GE Voerendaal
Nederland
0455628333
http://www.vebego.com

Contactpersoon

Vebego International B.V.

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services,

personeelsdiensten en de gezondheidszorg. Ruim honderd bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Tence Inzetbureau, Vebego Services, Alpheios, Carrard, Assist en Care. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met bijna 50.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. De totale gemanagede omzet is 1.136 miljoen euro.

Vebego en de gezondheidszorg

Vebego is in de gezondheidszorg actief met innovatieve services op het gebied van management in processen en projecten, facility services en personeelsdiensten. 

Ruim honderd bedrijven in vijf landen maken deel uit van Vebego, waarvan verschillende actief zijn in de gezondheidszorg: zoals Hago Zorg en Assist. Daarnaast heeft Vebego verschillende joint ventures in de gezondheidszorg.

Vebego en personeelsdiensten

Vebego is binnen personeelsdiensten actief met een breed pallet aan activiteiten: uitzenden, detacheren, payroll, werving & selectie en international recruitment. Vebego werkt met name voor de industrie, administratie, logistiek, bouw, agri en de gezondheidszorg.  
Ruim 100 bedrijven in vijf Europese landen maken deel uit van Vebego, waarvan verschillende actief zijn met personele diensten: zoals Tence Inzetbureau, Zember Payrolling, Sherpa en Management2000. Daarnaast heeft Vebego verschillende joint ventures in de personeelsdiensten met name in de logistiek en de gezondheidszorg.

 

Vebego en facility services

Vebego is binnen facility services actief met een breed pallet aan activiteiten: reguliere schoonmaak, specialistische reiniging, glasbewassing en facility management. Ruim 19.000 medewerkers verzorgen de werkplekken van meer dan 1 miljoen mensen.

Ruim 100 bedrijven in vijf landen maken deel uit van Vebego, waarvan een groot aantal diensten bieden in de facilitaire markt: zoals Hago, Yask, Westerveld, Stoffels Bleijenberg, Vebego Services, Servico, Care, Care Services en Carrard. Daarnaast heeft Vebego verschillende joint ventures.

Vebego en Products & Systems

Products & Systems van Vebego levert totaalconcepten van schoonmaakmethoden aan bedrijven. Zij levert aan bedrijven in Nederland, België, Frankrijk, en Zwitserland.

Ruim 100 bedrijven in vijf landen maken deel uit van Vebego, waarvan verschillende in Products & Systems: zoals Alpheios, Toron en Adrem Cleaning.

Over Vebego International B.V.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
251 t/m 500
Sector: