Adres

Anthoniedijk 46
3552 XD Utrecht
Nederland
0302515255
http://www.umef.nl

Contactpersoon

UMEF

Over UMEF

United Music Events Foundation (Stichting UMEF) geeft advies aan evenementenorganisaties in het duurzaam opzetten van een evenement/festival. I.s.m. FairClimateFund en mensen uit de evenementenbranche is een unieke Quickscan en bijbehorend puntensysteem ontwikkeld om een evenement te toetsen. Bij het halen van het minimaal aantal punten mogen evenementen het groene label/keurmerk dragen. UMEF helpt in het realiseren van de ontbrekende punten en koppelt organisaties met duurzame leveranciers. Daarnaast biedt UMEF bewustwordingsprojecten aan in de vorm van groen entertainment. Dit zijn o.a. de Pedal Power Disco en de Pedal Power Race waarmee groene energie wordt opgewekt d.m.v.

fietsen, windmolens en zonnepanelen. UMEF’s houdt ook een Klimaatquiz onder de bezoekers over een duurzame lifestyle. Stichting UMEF is een non profit organisatie en steunt diverse goede doelen. De bedrijfsvoering is met het oog op duurzaamheid en CO2 van o.a. auto, telefoon en kantoor worden gecompenseerd. Daarnaast bestaat het bestuur grotendeels uit flexitariërs, vegetariërs en een veganist. Meer informatie ook op www.umef.nl of mail naar info@umef.net

Over UMEF

Type organisatie:
Kennis- of onderwijsinstelling
Aantal medewerkers:
1 t/m 10

MVO activiteiten

Groen keurmerk/label voor duurzame evenementen, advies, groen entertainment, Pedal Power Disco, Pedal Power Race, groene energie, fietsen, zonnepanelen, windmolens, klimaatguiz, quickscan, puntensysteem.

This company has not done the MVO Maps scan yet.