Adres

Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
Nederland
070 3266801
http://www.tuinederland.nl

Contactpersoon

TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland Holding is marktleider in de Nederlandse reiswereld. De reisorganisatie voert de reismerken Arke, Holland International, Kras.nl, KIDS WORLD CLUB, Wedding Unlimited, Extravacanza, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland Holding haar eigen luchtvaartmaatschappij Arkefly. De reisbureaugroep van TUI Nederland bestaat uit eigen Arke reisbureaus, de franchisereisbureaus van Holland International Reisbureau en de zelfstandige reisagenten Holland International Reisbureau at Home.

De hoofdkantoren van TUI Nederland bevinden zich in Rijswijk en Enschede; KRAS heeft kantoren in Ammerzoden en Alkmaar en ArkeFly bevindt zich op Schiphol-Rijk en TUI Curaçao heeft kantoren in Curaçao en Aruba. TUI Nederland is onderdeel van het Brits-Duitse bedrijf TUI Group; marktleider in de reisbranche.

 

www.tui.nl

www.tuigroup.com

Over TUI Nederland

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

TUI Nederland heeft sinds 1998 een strategie op het gebied van duurzaam toerisme en maatschappelijke verantwoord ondernemen. De strategie bestaat uit de pijlers Verankering, Bestemmingen, CO2-voetafdruk, Klanten en Collega’s en richt zich op de duurzame ontwikkeling van de vakantiebestemmingen. Het verbeteren van het vakantieaanbod, het verlagen van de CO2-uitstoot van Arkefly en het creëren van bewustwording bij vakantiegangers is onderdeel van de strategie.  

www.tui.nl/duurzaamtoerisme

www.tuitravelplc.com/sustainability

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.